Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑↑ Pavel Brožek:
Já jsem to vůbec nezkoumal, ale u tohohle řešení jsem se bál, aby to uživateli nezobrazilo nějaký SQL error, když se to tam bude vkládat podruhé/potřetí, nevím jak to fórum má ošetřené.
↑ Lukee:
Ano, to se nejspíš zobrazí. Ale aspoň to neotravuje celé fórum ale jen jednoho uživatele. :-)
tenhle by chtěl přinejmenšim vymazat http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?pid=223340#p223340
Máme zde spam od uživatele mamun
http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?pid=224839#p224839
Zdravím vás, moc se omlouvám za tak brzkou hodinu - založte, prosím, ve Vzorových sekci Funkce (nebo přejmenovat a rozšířit "limity a Derivace" nebo Limity samostatně - pro milého kolegu Ondřeje) nebo jak uznáte za vhodné.
Potřebuji přesunout "Inverzní" a není kam.
Děkuji. Jelena
↑ Hanis:
Zabanováno. Poslední dobou je jich tady nějak hodně.
↑ jelena:
Přejmenoval jsem limity, stačí takto? Nechce se mi vytvářet celá nová sekce jen pro jedno téma.
Návrh, možná pitomost (nevím v jaké frekvenci stav nastává, ale pokud maximálně několikrát za den (a asi ani to ne), tak by to možná fungovat šlo)
Co, v rámci obrany proti spammerům nechat schvalovat první příspěvek? Ať už ručně, pomocí mods, všiml jsem si, že vždy tady minimálně jeden "tučnej" je, nebo pomocí nějakého algoritmu? Technicky složité by to být nemělo, ovšem pokud je, nebo to považujete za nesmysl, tak na to zapomeňte :)
↑ frank_horrigan:
Podle mě je zatím stále jednodušší spam mazat než schalovat první příspěvky. Třeba za dnešek a včerejšek bylo minimálně 22 prvních příspěvků. V této chvíli je přitom zabanovaných pouze 8 uživatelů.
Lukee napsal(a):
Nechce se mi vytvářet celá nová sekce...
:-) výborně, děkuji (zklamal bys mne, kdybys vytvořil :-) Půjdu téma přesunout.
↑ Pavel Brožek:
Tlačítko zaznamenáno, moc děkuji :-)
Zdravím vás,
měli jsme výpadek serveru, už je v pořádku jak hlavní stránka, tak i fórum, jen neběží vykreslování matematických zápisů.
Pokud ještě něco neběží, nahlaste, prosím. Děkuji, mějte se hezky.
↑ Lukee:
děkuji (i podpoře :-)
↑ ((:-)):
Zdravím, Dano, mělo by pomoct vymazat historii, mně se zobrazuje v pořádku. Pomohlo? Děkuji.
Ahoj, od nahlášení výpadku Hanzym na FB mi ve FF forum stále nejede. Už mi bylo divné, že výpadek trvá tak dlouho a on to není výpadek, ale problém, který je někde jinde.
↑ janca361:
To máš asi uložené v cache. Já ve firefoxu nemám problém. Když zkusíš přímo nějaký nový odkaz, třeba
http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=36309
tak to stále nejde?
↑ Pavel Brožek:
Ten odkaz funguje, ale na hlavní hlavní tsranu se nedostanu, háže mě to na g2server.cz.
↑ janca361:
Mne ide v poriadku.
Nevyznám sa v tom, ale toto si skúsila? Vymazala som cache aj históriu v Chrome a všetko sa mi upravilo, možno vo FF je to o tom istom...
↑ janca361:
Zkus v možnostech firefoxu na kartě Soukromí kliknout na vymazat nedávnou historii a v okně, které se otevře, pak nech zaškrtnuté jen mezipaměť.
Nejsem si úplně jistý, jak to funguje, ale tipl bych, že takto: Ony prohlížeče si to přesměrování cachují, tedy ukládají na příští použití. Takže když jednou zjistí, že se doména matweb.cz přesměrovává na g2server.cz, tak si to zapamatují a příště už se ani neobtěžují zeptat serveru, jestli to ještě platí. Takže i když náš web běží, tak prohlížeče mají stále zafixováno, že matweb.cz přesměrovává na g2server.cz a jdou přímo tam. Nejblbější je na tom tak to, že nepomůže ani ctrl+f5, protože to už děláte na webu g2server.cz a to už je pozdě a nepomůže ani to, že se závada opraví, protože prohlížeče o tom prostě neví a já nevím, jak je o tom přesvědčit. Pomůže až když si sám uživatel vymaže cache, tj. odstraní z prohlížeče to zapamatované přesměrování.
Mohl bych zkusit napsat hostingu, jestli by nešlo zařídit aspoň to, aby to při výpadku nepřesměrovávalo na jejich web. Jinak nevím co s tím.