Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ marek16:
Ahoj.
Chcem sa opýtať - ospravedlnil si sa už kolegyni za ten titul "retardovaná", ktorý si jej udelil?
Nerada by som prišla k podobnému titulu, keď nevypracujem úlohu k Tvojej spokojnosti...
↑ marek16:
Marek - keby si sa ospravedlnil, tak Ti pomôžem. O žiadne konflikty mi nejde...
Tak tohle je fakt moc :DDD Jen tak mimochodem já jsem nepsal , že chci od tebe radu , chápu , že si evidentně posedlá tady tím forem , že je to tvůj život :) Ale určitě jsou tu lidé co to taky dokažou spočítat a třeba to budu mít i v češtině :)
↑ marek16:
Chlapče, slušnosti a vděku Tě doma neučili? Jak je vidět, tak asi ne.
Příklad nemá dobře napsané zadání.
marek16 uděluje reputace, IMHO nesmyslně a zbytečně. Žádné slušné vychování.
Zamykám.
marek16 v reputaci napsal(a):
Všechny mé reputace co jsem udělil měli svůj důvod i tato má svůj důvod , zadaní je uvedené dobře a pokud je nekdo nazoru že ne musí napsat konkretne co je špatně ...
A nikdo tu nic nemusí.
Tvůrce pravidel napsal(a):
Pomáháme vám z dobré vůle ve volném čase, proto se, prosím, chovejte slušně. Stačí dodržovat netiketu.
viz pravidla, bod č. 6
marek16 v PM napsal(a):
Docela by mě zajimalo z čeho usuzuješ , že ,,žádné slušné chování" ... ?
Tobě připadá OK, to co si napsal na Danu? Tobě připadá OK to, co si napsal o Aquabellle? Tobě připadá OK důvod reputace u kolegy Georrge? Každý má právo se tu zeptat, každý má právo se tu vyjádřit.
Mě tvoje chování připadá nevhodné.