Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑↑ L1ebeq:
Zemřel některý z nich na nějakou nemoc?
↑↑ L1ebeq:
Doporučuju trochu klidu, nezkoušim nikoho srazit. O přirozené a násilné smrti slýcháme furt a pokud nám tu protiřečíš, tak nemáme možnost správně odpovědět... takže to není pokus o sražení, ale pokus o vyjasnění situace.
---
Otázku nemám, jelena ji položila za mne :-)
↑↑ jelena:
NE, v tomto prostředí se děj neodehrává ;)
↑ FliegenderZirkus:
NE, nikdo nezemřel na nemoc :-)
↑ L1ebeq:
:-) děj se odehrává v uzavřeném prostoru, ze kterého je uniku pouze do jiného prostoru neumožňujícího přežiti bez speciálních pomůcek (varianty - ponorka, Titanik v širém moři, kosmická loď ?
--------------------
"Vlak zastavil se na stanici Mošon. Byl již večer a nikoho nepouštěli z vagonů"
Napadlo mě, že měli jen pistoli s jedním nábojem a kdo vyhraje, může se zastřelit a ostatní zemřou hlady...
Ale je to asi o povaze - ne každý by volil dobrovolnou smrt, někdo by třeba do poslední chvíle doufal...
Zdravím vás,
včera/dnes v nočních hodinách jsem přečetla upozornění, že hudební odkaz kolegy v příspěvku 48 obsahuje nevhodný text. Ač jsem obsah hudebního odkazu neviděla, odkaz jsem z příspěvku odstranila a je uložen v sekci pro Moderátory.
Pokud nejsou námitky, navrhuji téma ukončit: odpověď je cca jasná, další debata by se mohla obrátit do přílišného filosofování. Děkuji za pochopení.
Jelena