Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Je zajímavé, že to nikde neuvádí. Zkus se zeptat na studijním (studijni@mff.cuni.cz), tam by tě měli odkázat na správnou cestu. Pokud ti teda nepoví, že ti stejně přijímačky odpustí, protože máš bakaláře nebo magistra ze stejného oboru.
↑ jvr23:
Možná je to zřejmé a možná jsem mimo, ale: hlásíš se do prváku a nebo už máš za sebou bakaláře? Nejsem si jist, ale myslím, že nyní už se nelze přímo na magistra hlásit, ale nejdřív na bakaláře. Jo, to za nás byly jiný časy. :-))
↑ check_drummer: Já to pochopila tak, že na navazující vzhledem k tomu, že přímo to už nejde. A navazující matfyzáky a příbuzné bakaláře pouští bez přijímaček. Ale stejně by měli být stanoveny podmínky pro ty, co jdou odjinud nebo po letech..
↑ Oxyd: Tam se nedočte z jaké matematiky ty čtyři příklady budou. U bakalářského studia to bývalo jasné, prostě středoškolská matika, u navazujícího magisterského už se obtížnost odhaduje hůř.
Tychi napsal(a):
↑ Oxyd: Tam se nedočte z jaké matematiky ty čtyři příklady budou. U bakalářského studia to bývalo jasné, prostě středoškolská matika, u navazujícího magisterského už se obtížnost odhaduje hůř.
No, ale sou tam podmínky, za kterých mu přijímačky odpustí, to možná bude užitečnější. Ale skutečně, konkrétní okruhy sem tam též nenašel. Dalo by se ale hádat, že tam bude to, co se povinně probralo v bakaláři -- požadavky k bakalářským státnicím na MFF by určitě hodně napověděly. Nu a nebo ten mail na studijní -- to je nejjistější možnost. x)
Myslel jsem nav.Mgr. studium. No ze studijniho mi napsali, ze existuji sbirky resenych prikladu od matfyz pressu a tam ze jsou resene i priklady z prijimacek na nav.Mgr. studium. Tak je mam objednane, uvidim co se v nich doctu...
Je to dost staré téma, ale kdyby to někdo dogooglil — tady jsou nějaké příklady s řešením — http://www.mff.cuni.cz/studium/uchazec/