Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
narazil jsem na problem se zobrazovanim stranek a potřeboval bych ho opravit. Stranky maji adresu http://kraken.pedf.cuni.cz/~hanzp6am/index.php a me se zobrazuji presne jak chci ve vsech prohlizecich, kde jsem to zkousel. Dostal jsem ted ale mail, kde mi kamarad ukazuje, jak se to zobrazuje jemu. Obrazek prikladam:
Uploaded with ImageShack.us
Problem je jasny... ten text nahore (motto a zalozky) se zobrazuje pres sebe.
Diky za radu, vubec netusim co s tim (obvzlast, kdyz se mi to zobrazuje na vsech prohlizecich co mam spravne)
↑ Stýv:
no me to taky prijde, ze je to moc velky... Tobe se to zobrazuje normalne? (doufam, ze jo).Ja to testoval na Opere, Mozzile, gchromu a IE8. Vsude to bylo ok a presne jak ma byt. Tohle me trochu vyosilo, proto bych rad prisel na nejaky reseni. Mozna je v tom css. nejaka chybka, kterou prehlizim. I kdyz taky je mozna chyba na strane uzivatele. Muj problem je, ze potrebuji odstranit vsechny chyby na te me strane.
Kdyby nekdo na neco prisel, fakt budu rad za prispevky.