Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Téma zavřeno
ahoj:)
S tímto si také nevím rady, moc děkuji za vaše nápady :)
1)Udejte Příklad lineárního zorbazení z R2005[x] do R1005[x], jehož jádro má dimenzi 2000. Napište bázi jádra.
2)Předpisem f(ax na 2 +bx+c)=......toto mám doplnit..... definujte nějaký lineární izomorfismus z R2[x] do R3 s vlastností f(xna 2+2x+1)=(1,2,3)
3)Předpisem f(a+ib,c+id)=...to mam najit.... definujte nejaký lin. izomorfismus C2 do R4 jako vekt. prostor nad R s vlastností f(i,1)=(2,0,0,5)
4)Najděte 2 vektory v C2, které ve vekt. prostoru nad C jsou lineár. závislé a ve vekt. prost. nad R jsou lineár. nezávislé .
moje řešení: (1,0) a (i,0) co si o tom myslíte?
Předem moc děkuji:))
Mějte se fajně
Zdravím,
téma zamknu, jelikož porušuje pravidla, děkuji za pochopení. Také, prosím, označ téma, co jsi založila, za vyřešená, pokud tomu tak je.
Děkuji.
↑ veruška:
Zdravím, reaguji na "Nahlásit" - téma jsem zamkla, protože obsahuje více úloh, než jednu, a až na jednu neobsahuje žádné vlastní pokusy. Také jsem prosila o označení témat za vyřešená (pochopitelně reakci směrem ke kolegům, co poskytli odpověď , bych také uvítala - ale to už záleží na Tobě). Děkuji, měj se.
Téma zavřeno
Stránky: 1