Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím, mám takový problém. Doma jsem schopný vypočítat různé scio testy, matiku vyšší atd. proste nemam problem. max. s jednim prikladem z 30. ale porad uspesnost vice jak 90%. nicmene ve skole sme psali pripravny test k maturite (38 prikladu) od scia o 8 a 9 vyucovaci hodinu (odpoledne od 14:15 do 16:10 tak nejak.) a jako test na urovni nizsi-vyssi maturity neco mezi jsem udelal na 85%. muzu vam rict ze tezsi priklady sem vypocital a v lehkych - banalanich sem udelal chyby. proste mam problem se soustredit kdyz uz sem unavenej. delam chyby ve znamenkach, v zakladnich pocetnich operacich atd.. proste mi to strasne vadi a nevim jak to resit, predtim si vzdycky reknu "jo budu se soustredit" ale stejne proste to nejde. napr. sem si spatne precet slovni ulohu a udelal sem chybu, pak doma kdyz sem se na to koukal tak sem to dal ten priklad levou zadni. fakt nevim jak tohle odbourat.
Ahoj ↑ Annnnnd:,
jedina rada je robita este robit podobne ako na skusku cvicenia a co najviac v takych podmienkach ako to bude na maturite, a najst aj niekoho co to zkontroluje.
Ked nejaky priklad nevies rychlo vyriesit, je lepsie ho preskocit a sa k nemu vratit ak ti ostane na to cas.