Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Děkuji, potom ještě dokončím úpravu jmenovatele (bylo rozpracováno v předchozím tématu):
což je tabulkový vzorec po malé substituci 2(u+1/2)=k.
Podaří se zorientovat? Děkuji.
↑ Petra20:,
toto si dokonala urobila
NA dokoncenie, pouzi toto:
vieme ze
, tak to vyuzi aby si sa nakoniec dostala k forme
, ktorej integral je znamy.
↑ jelena:
pozdravujem, mame tie iste intervaly na pracu.
prajem pekny WE
↑ vanok:
také pěkný pozdrav, to jsem ráda, že jsme se shodli.
Zde je vidět, že přehledně upravené téma s jednou úlohou je pohodlné na odpověď (ale to jsem jako zaseknutá deska, ostatně teď jsem si tak připadala i v reálu - nacvičuji za doprovodu milého syna. A když on se zasekne, tak já také: before...before... u sousedů musí být zábava :-).
↑ Alivendes:
Moc hezká, bohužel mám měkkou východní výslovnost a není to ideální (zkoušela jsem i český text, ten se mi zas až tak nelibí), navíc máme klavírní doprovod, kde se více hodí kytara. Já jsem vybrala Френкеля (zde autor a od 50. sek je i pěkný klavírní part), ženský hlas je tak, ale paní učitelka nám neschválila. Tak snad umluvím virtuóza, že to secvičíme jen tak :-)
Na téma hudby však máme speciální téma a také nám bylo doporučeno dávat OT příspěvky do jiné barvy.
↑ Petra20: děkuji, zda se, že OK. Hodně zdaru u prezentace a také všem děkuji. Označím za vyřešené.
Stránky: 1