Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Doufám, že tenhle typ příspěvku není proti místní netiketě, nicméně hledám nějakého kamaráda/ku se zájmem o matematiku či fyziku. Už mě nebaví nepochopení všedních lidi, co jenom tak znuděně koukají, když jim nadšeně vysvětluju něco zajímavého. Vždycky jsem byl takový nenáročný co se týče kamarádů a kamarádek, protože jsem se smířil s tím, že s jasnou myslí a pozitivním přístupem ke škole si nikoho nezískám, ale postupně mi dochází, že to předstírání běžnosti a běžných zájmů už není ono. Chtěl bych se přátelit s někým, kdo si myslí, že má smysl o věcech hluboce přemýšlet, společně je rozebírat a kriticky analyzovat, ovšem s pevnou logikou a účelnou metodikou. Myslím, že o matematice a fyzice toho vím pořád velmi málo, ale i tak se považuji za někoho, kdo tím žije. :) Většinu času trávím v Brně, tak pokud tu existuje někdo, kdo se ztotožňuje s tím, co jsem tady nastínil, nechť se ozve. ;) Honza.