Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý deň. Chcel sa spýtať, či by sa nenašiel niekto ochotný, kto by mi preskenoval učebnicu
Bednařík M., Široká M. - Fyzika pro gymnázia - Mechanika
Potrebujem sa k nej dostať a na internete som ju nenašiel. Prípadnú cenu za skenovanie si povedzte vy.
Ďakujem.
↑ janca361:
No najlepšie by bolo, keby celú..Ale stačilo by na začiatok napríklad len pár kapitol.
Z fyziky som totálne nemožný a Prometheus má super učebnice. Školská učebnica nestojí ani za zmienku (to je učebnica fyziky ?)
↑ BakyX:
Já už mám mechaniku za sebou, ale tu učebnici tu mám. Molekulovou fyziku jsem se učila z www.realisticky.cz, ale to asi znáš.
↑ janca361:
No ja tie internetové učebnice nemusím. Podľa mňa mi tá normálna dá oveľa viac. Zmena učiteľa, zmena systému vyučovania zo ZŠ na SŠ spôsobila moju podpriemernosť vo fyzike..A mám robiť FO :D
↑ BakyX:
Zdravím,
Tuto učebnici jsem již dříve skenoval/fotil sice to chvíli trvalo to dát do pořádku, ale nakonec se mi to povedlo. Nemělo by nic chybět. Odkaz jsem poslal přes PM nejsem si jistý zda-li bych jej sem mohl umístit. Kdyby měl ještě někdo o tuto knihu zájem nechť napíše.
↑ Nautileus:
Dobrý deň. Neviem, ako vám mám poďakovať. Fakt hrozne ďakujem :)