Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
kdyby to někoho zajímalo: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 … hyde-park/
↑ Stýv:
Díky za zajímavý odkaz, konečně se mám na co dívat :)
Tak, shlédnuto a zajímalo by mě kolikrát v průběhu pořadu řekl" Já se domnívám" myslím, že kdyby to někdo počítal došel by k pěknému číslu.
Musím ale říct, že mi nepřišel moc dobrý. Říkal, že ani nevěděl o 7 problémech tisíciletí (teď už šesti), spíš to bude tak jak tvrdí jen "učitel" než člověk co by se těmito věcmi více zabýval.
Zrovna jsem se dodíval a taky se mi to moc nelíbilo. Přišlo mi, že u poloviny otázek odpověděl na něco jiného a u zbylé poloviny otázek jsem se stejně nic zajímavého nedověděl.
A neznal odpověď na základní otázku Života, Vesmíru a vůbec.
A neznal odpověď na základní otázku Života, Vesmíru a vůbec.
:D To je co? Detekuji správně ironii?
↑ Stýv:
Díky. Takže jsem jen projevila nedostatek kulturních a kultovních znalostí. To jsem celá já.
Andrejka3 napsal(a):
Díky. Takže jsem jen projevila nedostatek kulturních a kultovních znalostí. To jsem celá já.
To je podľa mňa v pohode... aj ja som sa to len tu prvý krát počul. Každopádne mi to príde ako nejaká nepodstatná populárna záležitosť.
Čo tým myslíte, že je to "len učiteľ"? Dobrí učitelia sú veľmi potrební a je ich nedostatok. Dobrý učiteľ je človek, ktorý môže maladým ľuďom ukázať, že matematika je zaujímavá. A to, že nepozná to s tým 42 alebo nevie spamäti vymenovať nejaké problémy ho nerobí zlým učiteľom, pretože to s tým vôbec nesúvisí.
↑ pizet:
Zdravím, označením za "jen učitel" jsem nemyslel nic ve zlém, určitě jsou dobří učitelé zapotřebí o tom žádná, ale prostě jsem od něj čekal víc. Můžete se třeba podívat na archív dílu s Prof. Petrem Kulhánkem mým oblíbeným a i když se to asi nedá srovnávat, je oproti tomuto člověku úplně jinde, takhle nějak bych si to představoval. Člověk co se o svůj obor opravdu zajímá a baví ho, má skvělé a zajímavé přednášky, které bych doporučil komukoliv kdo se trochu zajímá o fyziku.
Stránky: 1