Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím všechny, mám tady zajimavý příklad. Je to spíše pro spestření a zábavu. Nevím jesti jsem ho dal do spravné kategorie, ale myslím že tady chodí nejvíc lidí, tak aby byla nějaka reakce :). Výsledek a postup vím, ale myslím, že tady je dost chytrých hlav :). GL
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- … 7345_n.jpg
Ahoj ↑ maros91:,
Ano taketo problemy o o, sa vidia casto v nedelnych novinach.
Ze je to pre deti predskolskeho veku je iste pritizahnute za vlasy.
Ale poslusne deti, iste polozia prst na o, ked ich na cvicia na to aby mali Pavlov reflex.
Moja reakcia je UBOHE DETI.
Dalsie take cvicenie vraj pre zakladnu skolu napis rad cisiel ok 1 do 10 podla abecedy ( CZ podla ceskych mien cisiel...) a dat detom hladat logiku v tej postupnosti.
Co o tom mysliet?
↑ vanok:
:-) děti a neděti takto hrály v sekci ZŠ. Mám tam celou sadu dalších nezodpovězených dotazů (a ještě zde :-), zdar v luštění přeji a pozdravuji.
Nedělní noviny (ani nenedělní) nečtu.
↑ jelena:
Ano, ale to nie je matematika. To je zabava.
Ako navliekat perlicky. No nie, prepac, treba hovorit; podla pedogoinginierov; "robit algoritmicne aktivity z realnymy objektmy".
A tie deti mali cukriky, ak polozili prstek kde treba?
No da sa z tym zabavat... je to pekna zabava, ale pre koho?
Ak budem mat cas popozeram tie enigmy: ale na to treba byt schopny sa dat do stavu, aky mal autor problemu ked to tvoril....( a je lahsie vytvorit taketo zabavicky ako najst ich riesenie v otvorenom kontexte).
Ja skor citam na internete vseliake noviny a aj novinky....