Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Gratuluji :)
Hodně štěstí v dalším studiu přeji
Horrigan
↑ Kestrin: Zdravím, kam jsi přijatá? :). Také samozřejmě gratuluji! :-)
↑ Vladislav97:
A ty jsi také přijatý? :)
↑ janca361: Samozřejmě :). Byl jsem přijatý na obou školách. Gymnázium Nad Álejí a Arabská. Arabská se mi ale nějak nelíbí :). Takže jdu na Gymnázium Nad Álejí :). Navíc se nachází v krásném prostředí, moderní budova, velké fotbalové hřiště :-), příjemní učitelé + mám možnost dostávát stipendium. Děkuji moc za optání :). Navíc se můžete kouknout, jak vypadá: Zde. avšak je moc daleko od mého domova, ale za prestižní školu to stojí tam dojíždět :-).
Já, jelikož jsem dělal prijimacky na Arabskou a Štepánskou, musim poděkovat taky, protože všechny příspěvky ve kterých jsem nevěděl byly pravě jako priklady do prijimacek. Na Arabskou i na Štěpanskou jsem se dostal jen nevím kam jít. Všem co se dostali gratuluju
↑ Kestrin:,
↑ dodopa:,
↑ Vladislav97:,
↑ Chris:
Gratuluji, další zdary přeji a děkuji za zprávy. Ve Věčně aktuálních tématech máme "Jak jde škola", ale pokud jste zde založili vlastní Radostnou knihu, také potěší.
↑ Vladislav97:
a) Kestrin chtěla na obchodku, tak snad tam?
b) Nádherná škola, to musí být hodně daleko - takového sněhu, závidím :-)
Zdravím,
kolegyně ↑ Kestrin: v minulém roce založila "Radostnou knihu", téma zvýrazním a věřím, že i tento rok přibudou další radostné zprávy.
Odvahu, klid a hodně úspěchů přeji!