Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, zda-li jsou někde k dostání podrobné řešení vyšší státní maturity z ilustračních testů pro tento rok? Nikde jsem to neviděl, našel jsem pouze základní úroveň.
Díky za odpovědi
Co se tak dívám, tak si nevím rady s 6.
Kdyžtak odkaz na ilustrační test je zde: http://www.novamaturita.cz/index.php?id … 6&at=1
Ježišmarja, taková pitomost... Díky mockrát :) to bylo tak lehké, že mě to ani nenapadlo, no... :D vytvářel jsem si tam všelijaké trojúhelníky... no díky moc :) doufám, že nevadí, kdybych tady ještě pak někdy napsal...
Ahoj
můžete mi někdo prosím napsat odkaz, kde je napsáno popis výpočtu tohoto příkladu?
Děkuju
2 na200*2na100+8na100
↑ gabrielka75:
Zdravím,
ve vyznačených tématech sekce - červeně - viz téma o maturitách. Tam je odkaz - tento (svou úlohu už si dohledej).
zakládej si, prosím, nové téma na nový dotaz a používej správné zápisy. Myslím, že na můj styl jsi již zvykla. Měj se.
Stránky: 1