Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 30. 10. 2008 20:03

Ivana
Reputace:   32 

Velká písmena v nadpisech tématů

Prosím, dodržujte pravidla zvláště bod č.3. Nepište velká písmena v nadpisech. Chudák moderátor.

Jedna krát jedna je  " tisíckrát " jedna :-)

#2 30. 10. 2008 20:42

Olin
Místo: Brno / Praha
Reputace:   81 

Re: Velká písmena v nadpisech tématů

Možná by se vyplatilo zdůraznit, že tím naopak dosáhnou účinku zcela opačného :-)

Matematika = královna věd. Analýza = královna matematiky. (Teorie množin = bohatství matematiky.)
MKS Náboj iKS

#3 30. 10. 2008 21:27

Pavel Brožek
Místo: Praha
Škola: Informatika na MFF UK
Pozice: Student
Reputace:   194 

↑ Ivana:

Také je asi lepší říct to hříšníkům přímo v tématu, protože to většinou bývají "zelenáči" a ti se do sekce Připomínky a nápady asi nepodívají.

#4 31. 10. 2008 01:23

Lukee
Administrátor
Místo: Opava
Škola: UPOL, Informatika
Pozice: Roznašeč reklamních bannerů
Web

Přidal jsem automatickou javascriptovou fíčuru, která kontroluje, jestli uživatel nenapsal název tématu jen velkými písmeny. Tedy popravdě řečeno kontroluje, jestli se v názvu tématu vyskytuje alespoň jedno malé písmeno. V případě, že nikoli, vyhodí systém poměrně výrazné upozornění včetně tlačítka, kterým může uživatel všechna písmena zmenšit. Aby to nedopadlo tak, že uživatel na konec připíše nějaké malé písmeno a tím to hasne :-).

Edit: 4. 1. 2009
Funkci jsem musel napsat znova, protože jsem ji někdy omylem smazal :-).

2+2=4

Zápatí