Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 27. 05. 2012 16:51

Luke9
Zelenáč
Reputace:   

Přijímací zkoušky na FIT ČVUT

Ahoj lidi,

je tu prosím někdo, kdo dělal (nejlépe minulý rok) příjímačky na FIT ČVUT? Hlásím se tam a když jsem se díval na vzorovou písemku, tak mi připadala poměrně lehká. Navíc tam nejsou skoro žádné slovní úlohy, jsou tam opravdu typické příklady, tak bych rád věděl, jestli ta zkouška je opravdu taková.

Možná si budete říkat, proč se ptám na takovou debilní otázku, ale po tom, co mi pánové z CERMATU udělali z vyšší státní matiky peklo, tak už mám strach...

Předem díky za jakoukoliv odpověď.

#2 03. 06. 2012 22:35

vuic
Zelenáč
Reputace:   

Re: Přijímací zkoušky na FIT ČVUT

Zdravim,
já loni ty přijímačky dělal a skutečně to bylo tak primitivní :) Vpodstatě to bylo to samé jako vzorový test, akorát s trochu jinými čísly nebo s jinými menšími obměnami. Loni brali každýho kdo měl alespoň 50 percentil/počet bodů z přijímaček/% ze státní matiky. Letos bude potřeba o trochu víc.

#3 03. 06. 2012 23:40

Luke9
Zelenáč
Reputace:   

↑ vuic:

Díky moc, přijímačky už mám za sebou a byly přesně takové, jak říkáš :)

Měl jsem 80%, tak snad to bude stačit... Ještě jedna otázka. Za jak dlouho od přijímaček ses dozvěděl jestli Tě vemou nebo ne? Díky :)

#4 04. 06. 2012 06:03

vuic
Zelenáč
Reputace:   

No, přijímačky jsem dělal někdy na konci června a že jsem byl přijat jsem se dozvěděl asi tak 14 dní po tom, bylo to těsně před deadlinem dodání maturitního vysvědčení pro ty, kteří byli přijati garantovaně. Ale letos to může být jinak :D
Tak snad se ti na FITu bude líbit :)

#5 04. 06. 2012 09:21

Luke9
Zelenáč
Reputace:   

Ok, díky moc :) tak snad hlavně teda tam budu přijatý :)

Zápatí