Matematické Fórum

1. 8. 2026 (L) Fórum bude brzy uzavřeno 😿

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 18. 07. 2012 17:33

peidep
Reputace:   

Podekovani...

Zdravim,

vim, ze se sem toto tema asi nehodi, ale i presto to davam sem, aby si to precetlo co nejvice lidi. Chtel bych podekovat vsem, kteri tvori tento web a vsem, kteri pomahaji resit priklady se kterymi si studenti nevedi rady. Tento rok jste mi velice pomohli, nekdy stacilo jen nakopnout, a vse slo samo. Kdyby nebylo Vas, tak asi jeste do ted resim nektere priklady :).

Kazdopadne i diky Vam sem odmaturoval a dekuji za Vasi pomoc. Odvadite skvelou praci. DEKUJI! DEKUJI! DEKUJI!

#2 18. 07. 2012 19:13

miso16211
Πυθαγόραc
Pozice: n/a

Re: Podekovani...

Aj ja ďakujem. A prepačte za moje nektore zle prispevky.

#3 19. 07. 2012 23:47

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

↑ peidep:, ↑ miso16211:

:-) děkuji za zprávy a za poděkování pro kolegy. Pro upřesnění - web tvoří pouze jeden člověk, na odpovědích se podílí více kolegů.

↑ miso16211:

není to tak zle :-) - co se systematicky věnuješ korespondenčnímu semináři a přípravě na maturitu, témata máš přehledná a je v tom i hodně samostatného úsilí.

Ať se vám vede i nadále.

#4 20. 07. 2012 12:08

miso16211
Πυθαγόραc

↑ jelena: systematicky bych vynechal. Asi tento rok nebudem riesiť PraSe. :(  Mame moc tažke testy z angliny vše usili pujde do toho aby som čo najlepšie spravil testy z AJ, SJ, a MAT(neni ťažká ale nepodceňujem to)

#5 20. 07. 2012 13:40

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

↑ miso16211:

snad se podaří zorganizovat čas i na koníčky :-)

Na jednu stranu - studium přirozených jazyků je složitější, než studium matematiky. Teď jsem na to došla a až jsem se udivila - matematika nemá žádné výjimky z pravidel - je to tak?

Na druhou stranu - podle velmi kvalitní učitelky opravdový matematik má daleko lepší předpoklady pro studium jazyků, než nematematik.

Rozhodně jsi se zlepšil ve slovenštině (nemáš takových hrubek), ale ještě můžeš i psaním na fóru vylepšovat interpunkci :-)

Vážně - ať se vede ve všem.

#6 20. 07. 2012 15:52

miso16211
Πυθαγόραc

↑ jelena: štúdium jazykov (gramatika, jak co je vo vete atď.) možno ano, ale to či se naučiš a nenaučiš jazyk zavisi len a len na tebe, nie na tom či si matematik.

Jazyky sa prispôsobia ľuďom, ale ľudia sa musia prispôsobiť matematike. Je jednoduchšie sa prispôsobovať.

Zápatí