Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
narazil jsem v tv na erotickou soutěž na naši tv a nikdo kdo se dovolal se netrefil do vysledku ani muj tip nebyl spravny,stale nevim jak dosahli toho vysledku,počitali sme to cela rodina a ne na to přijit.je to podvod nebo to nejak jde.poprosil bych vas o vypočet. přiklad vypadal takto: 12+7+8x3- 16-7+3+3- 14+23+25= ? sečtěte všechna uvedena čisla na obrazu. vysledek byl 380 zde odkaz na obrazek:http://ulozto.cz/xkULQz8/dsc02533-jpg jak tak na to koukam tak mne napadlo jestli nemysli celou obrazovku ,jako plus ješte telefoni čisla.jdu se na to mrknout.
ani ked scitam vsetky cisla ta mi to nedava 380
ak medzi jednotlivymi cislami dam len plus vyjde mi 134
↑ miso16211: kdyz sečtu všechna čisla tak mi to vychazi jen 121. jak je ten odkaz na ten obrazek tak je tam napsano: sečtěte všechna čisla na obrazu!!!! to bude asi ten chytak(na cele ploše tv),ale nejde přesne vidět to telefonni čislo.dneska večer to zjistim a dam sem cele to čislo.ale i tak jsou tam 2 čisla ,jedno pro českou republiku a druhe pro slovenskou rep.
ale inak ešte som nikdy som nemyslel že budem raz takuto slovnu ulohu počítať :D
ah s tymy cislami u obrazovky pochybujem
a aka je to tv? lebo ak má značku v hornom rohu s nejakym číslom trebalo by i to zratať! možna to vyjde
↑ miso16211:to prave musim zjistim ,sem fotil jen přiklad a ne jaka tv to visilala, je to určite česka tv protoze je to česky bud barandov nebo prima cool dneska vecer to zjistim.
anthena-cz napsal(a):
narazil jsem v tv na erotickou soutěž na naši tv a nikdo kdo se dovolal se netrefil do vysledku ani muj tip nebyl spravny,stale nevim jak dosahli toho vysledku,počitali sme to cela rodina a ne na to přijit.je to podvod nebo to nejak jde.poprosil bych vas o vypočet. přiklad vypadal takto: 12+7+8x3- 16-7+3+3- 14+23+25= ? sečtěte všechna uvedena čisla na obrazu. vysledek byl 380 zde odkaz na obrazek:http://ulozto.cz/xkULQz8/dsc02533-jpg jak tak na to koukam tak mne napadlo jestli nemysli celou obrazovku ,jako plus ješte telefoni čisla.jdu se na to mrknout.
Myslíš že je to třeba 12ka to první číslo?? není to třeba čára a dvojka? ale to stejně nic neřeší..
je to oblb
65 + 9*5+9+4*6 + 1 + (2*90 + 9)*2 = 522
čisla na tabulke + vsetky cifri na telefonnych cislach + vyhra(jedna cifa 1) + dvojciferné čisla u telefonnych čísel s deviatou
je to blud co som napisal ale iste vyvodenie by tam bolo
↑ miso16211:
pozor ta výhra se měnila nevím na kolika to začínalo, ale výhra byla 4kl, 5k, 6k, 8k, 10k. a papír s řešením držela pořád stejný, jestli to nějak nestřihli a nevyměnili.
to spiš vypada na nejaky podvod.mela by se stim zabyvat nejaka inspekce.