Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Mam zadanie integralu:
A jednak ma mätie to "d" tam, či to je len preklep a má to byť dx na konci? Asi.
Ale hlavne ho neviem takto vypočítať. Skúsila som MAW a okašlal ma. :(
Nemáte dáky nápad, čo s tým?
Ďakujem.
Zdravím,
WOLFRAM také nevypočetl? Ale je možné, že skutečně chtějí počítat integrál od
a že se integrál a derivace jen "navzájem vyruší". Jaké jsou další úlohy okolo tohoto zadání?
skoro OT - odkud čerpáš své poklady? Tipuji - "ekonomika a management" nebo Žilina? Děkuji.
jelena napsal(a):
Zdravím,
WOLFRAM také nevypočetl? Ale je možné, že skutečně chtějí počítat integrál oda že se integrál a derivace jen "navzájem vyruší". Jaké jsou další úlohy okolo tohoto zadání?
skoro OT - odkud čerpáš své poklady? Tipuji - "ekonomika a management" nebo Žilina? Děkuji.
Ostatné 3 sú "normálne". :D
Zdroj? univerzita Moskva. :)
Ozaj wolfram tiez nic, nejaky rozvoj v nule s brutalnymi vyjadreniami..
Zeby to "d" znamenalo deriváciu?
↑ vengi:
alespoň směr jsem určila dobře :-) Šlo by podrobněji - něco odsud? (Борис Павлович to asi nebyl) a tak.
↑ Rumburak:
děkuji, spíš jsem si představila něco jako metodu "Подведение под знак дифференциала".
Také hezký pozdrav :-).
↑ vengi:
:-) Oho, to je ale nejvyšší elita.
za hodně starých časů bych ovšem k vám měla blíž, než dnes v Opavě do práce :-)Tady 6 podlaží, levé křídlo, pokoj 611B, 3. okno zleva a nějakých 27 let zpět. Ale toto bylo teprve ve výstavbě, stihla jsem tam ještě umývat okna a podlahy.
A toto ještě funguje?
Tak ať se tam daří, na dalekém Východě, děkuji za zprávu :-)
↑ Rumburak:
děkuji a označím za vyřešené :-)