Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ zdenek1:
No to je sice hezké, ale nedalo by se to nějak vysvětlit, já nejsem zrovna expert. Dík
↑ ladulinka:
ALe co na tom chceš vysvětlovat? Tohle je látka 8. třídy ZŠ, a to, že se to objevilo někde v maturitních testech na tom nic nemění. Tohle je sekce SŠ.
Jo, tak to dík, jestli jsem otravovala, tak se omlouvám, zkouším si počítat, ale protože jsem už hoooodně dlouho ze školy, tak jsem si nevzpomněla. To že je to z maturity, je snad úplně jedno. navíc syn s tím bude potřebovat asi pomoci , a když si nevzpomenu, tak mu moc nepomůžu. takže sorry , že nejsem geniální. Jinak to tedy hodím do základní školy.
Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
↑ ladulinka:
úvodní témata SŠ jsou vyznačeny červeně a je v nich dost materiálů pro opakování a přípravy pro celé období ZŠ.
Pokud nenapíšete hned na úvod, že pomáháte synovi (nebo něco v tom smyslu), rozumím, že řešíte svůj vlastní úkol do školy a nerozumím, že nemáte vzorce po ruce. Věřím, že v dalších tématech vhodným úvodem předejdete podobnému nedorozumění.
Děkuji za pochopení a omluva za vstup do tématu.
↑ ladulinka:
tak už pro příště, co teď naděláte (maturitní zadání asi část z nás už umí nazpaměť, kolegovi Zdeňkovi se osobně nedivím (a nad úpravou motta bychom měli i nadále uvažovat :-). Pokud ještě něco zůstalo nejasné, tak se ptejte - viz příspěvek kolegy ↑ Google:.