Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ Fredy.00:
jestliže ↑ Fredy.00: se bude tázat, prosím, nechte mne mu odpovědět jako první, i když to bude za 2 hodiny
↑ Fredy.00: myslel jsem, že mé vyjádření
... nechte mne mu odpovědět jako první, i když to bude za 2 hodiny
znamená, že já odpovím s časovou prodlevou...
tvůj příspěvek ↑ Fredy.00: je zcela v rozporu s pravidly, proto to malé divadlo
ptal ses stroje (strojů) jaká je rovnice přímky, dostal jsi odpověď
proč je ti zatěžko řídit se pravidly? nebudu mluvit od věci, když řeknu, že ve tvém případě to není poprvé
najdou se zde tací, kdo se ti to budou snažit vysvětlit, i když ty s nimi jednáš takto, já ne, ostatně se koukni do svého staršího tématu

↑ Fredy.00:
1) Urči směrový vektor přímky, která prochází středem kružnice (S) a bodem dotyku (T)
2) Tento směrový vektor je normálovým vektorem hledané přímky(tečny), která prochází bodem dotyku T
To by mělo být hotové za 3 minuty (určení rovnice tečny)
Zdravím v tématu,
bude laskavý moderátorský proslov:
kolega Fredy.00 bude pokračovat ve vstřícném stylu, který jsme zde nastolili a nebude vyprávět, že má moc jiné práce (nebo seberu titulek),
kolega mikl3 přenechá výchovnou práci Moderátorskému týmu a v případě pocitu porušení pravidel použije tlačítko "Nahlásit" (divadelní kusy prosím do Zapomněnek)
kolega Cheop - teď mne zrovna nic nenapadá :-)
Konec laskavého proslovu, bavte se (c).