Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Kdyby se vám zdálo, že forum nějak často vypadává a nejde, tak se vám to nezdá :-). Hosting má nějaké technické problémy, které snad brzy opraví. Já s tím nic dělat nemůžu, takže to musíme přetrpět…
Tákže co se stalo: Včera bylo obecně nějak moc výpadků (cca každou hodinu) a v noci vypadl web úplně, kromě www.havrlant.net nic neběželo a všechno se přesměrovávalo na mujhost.cz. Ráno jsem se dozvěděl, že zase někdo na našem serveru zkoušel rozběhat nějaký hrozný opensource eshop, který patrně shazoval server, takže mi nabídli, že mě přesunou na jiný, nový server. S tím jsem souhlasil. Bohužel přesun se neobešel bez problémů, takže kromě plánovaného půlhodinového výpadku ještě nějakou chvíli nešly subdomény a poté asi hodinu nešla databáze (problém s právy). Nakonec se tohle všechno vyřešilo, ale ještě se nepovedl rozběhat LaTeX, přesná citace: "zde to vypada na vaznejsi problem. Jakmile budeme mit reseni, dame vam vedet." Snad se to brzy opraví; jestli ne, přesměruju to dočasně na ten původní server, jak jsme to měli kdysi.
↑ Lukee:
celé forum běhá - to je úžasná představa :-)
Mám prosbu - vyřešte to nějak taktne (nemyslim řešení slovních úloh :-) : http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=4677
úlohy jsem překopírovala do střední školy, tak snad to je OK. Dekuji :-)
↑ Saturday:Zdravím a děkuji. :-)
Jednou se to muselo stát, smazal jsem doménu, na které fungovalo tohle forum :-). Naštěstí se vše podařilo obnovit, ale bohužel adresa forum.matweb.cz ještě nefunguje, protože při rušení domény se pravděpodobně zrušil alias. Takže prozatím funguje kopie na téhle doméně, případně ještě na www.matweb.cz/forum.
Na téhle kopii možná sem tam něco nebude fungovat, protože aplikace předpokládá běh na úplně jiné adrese. Prozatím se mi to nechce měnit, snad to už zítra půjde...