Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím,
Mimochodem, co přesně mělo dělat to tlačítko?
"9) Vytvořit tlačítko na Pravidla (aby Moderátor snadno citoval)"
Má to být čudlík, který Moderátorovi rovnou vytvoří odkaz na pravidla nebo na zdůvodnění a nápravy (zřejmě se má zobrazovat jen moderátorům) - Tak nějak (to v červeném).
adresa: plácek v názvu je nejlepší, ale kolegu Kondra může popadnout záchvat perfekcionalizmu z chybějící čárky nad a, raději bych neprovokovala :-). Proto souhlasím s dynamickým návrhem ↑↑ Pavla B.:.
Ještě připomínám, že se převeze celé DIM a celé CAS + témata z Věčných na MatWiki. Reputace (viz sbírka Pavla B.) na novém plácku vypadají úchvatně :-)
Edit je skvělý :-)
↑ jelena: Takhle nějak? (Možná bude potřeba aktualizace stránky přes F5.)
↑ Lukee:
děkuji - pěkné, ušetří mi to spoustu těžké dříny - pokud jsem počítala dobře, tak místo 4 kliknutí (P-L-L-P) teď bude jen 1 (L) - tak? To abych přidala pár okruhů Opavou :-)
Počkáme na kolegy- Moderátory.
Přidal jsem ještě do profilu odkaz, který vyhledá vaše příspěvky/témata na tomto fóru. Viz třeba http://forum2.matweb.cz/profile.php?id=24 -- box "Uživatelovy aktivity". Doufám, že se to zobrazí všem a vždy, ve zdrojáku je to zobrazení rozházené asi na několika místech.
↑ Lukee:
Zdravím,
"takhle nějak" nefunguje viz pravidla (kvůli adrese?)? Čím budu kompenztovat okruhy po Opavě? Děkuji, nehoří :-)