Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Cauko....nedavno jsme na VSB zacali brat prubeh funkce,a nejak presne nevim co se po me vlastne chce....
Urcite vite jak to chodi s matematikou na vsb -> rocnikove programy..a ja dostal zadan tenhle priklad, u ktereho si nejsem jisty co vlastne pocitat..a hlavne jak :) konkretne ->
kouknete na to hosi...dekuju :)
kouknete na to hosi...dekuju :)
:-) Kolík zdatných hochů mám povolat?
Urcite vite jak to chodi s matematikou na vsb
víme, výborně - materiálů plno (přidám další, pokud třeba), konzultační hodiny běží a knihovna je zdarma.
rocnikove programy..a ja dostal zadan tenhle priklad
Na celý rok? Závidím :-)
a hlavne jak :) konkretne ->
Konkrétně - budeme dál bavit místní publikum, nebo se vzchopíš, počteš úvodní téma sekce VŠ a zeptáš se konkrétně?
Zdravím :-)
No moc si mi nepomohl :D Ano materialu je plno,nicmene s timhle prikladem mi nejak extra nepomuzou..:/ pruseciky bych jeste zvladl,ale zbytek...nevim si rady :(
P.S Ne na cely rok,toto je program II,jednicku jsem nakonec vlastnimi silami dokazal spocitat sam :))
No moc si mi nepomohl
A takové snahy jsem prokázalA :-)
Když poklíkaš záložky, tak máš skoro všechno (i Taylora). Případně se ozvi konkrétně, bod po bodu, abych doplnila sbírku.
jednicku jsem nakonec vlastnimi silami dokazal spocitat sam :))
Gratuluji :-)
↑ xxxxx19:
Zdravím,
část povinného plánu na stavební fakultě VŠB pro zápočet a zkoušku, konkrétně kolega řeší prográm 2, zadání 12 Matematika I