Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Prosím vás, som v 3. roč na ELK odbore(z prog. sme mali základy C a teraz máme ASM tak uvidím ako to pôjde). Pomaly sa rozhodujem medzi VŠ a natrafil som na tieto 3, asi najbližšie a tak najlepšie hodnotené by som povedal.
Chcel by som vás poprosiť niekoho, čo chodí na jednotlivý odbor z nich, či by vedel popísať ako to tam chodí(náročnosť štúdia(či sa treba ozaj poctivo učiť a nie to trocha flákať), ako to tam chodí a tak, proste nejaké vlastné názory čo sa na webe nedočítam). Prípadne ako to tam je s prijímačkami, či je tak nejaké "zvýhodnenie" napr. bez vst. skúšok pri nejakých konc. známkach, alebo nejaké potrebné mat. predmety, prípadne aké známky je dobré pre úspešné prijatie a podobne, to som nevedel nájsť ešte.
Vopred ďakujem za odpoveď.
↑ ado130:
100 ľuďí 100 chutí :o
Pozri si odbory na jednotlivých školách a bližšie veci k tým, ktoré ťa zaujímajú(elektrotechnika, počítačové siete...)
Univerzálnu odpoveď asi nedostaneš :p
btw: FI MUNI sa rekonštruuje https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ … 0598_n.jpg :)
Aha, zabudol som dodať, odbor Informatika. Tak na VUT ak som dobre pozeral je 1, až časom sa to delí. Na MUNI niektorá z týchto asi Paralelní a distribuované systémy, Počítačové systémy a zpracování dat, Počítačové sítě a komunikace a v ZA je tiež na zač. 1.
Nechcem vytvárať novú tému, tak sa spýtam aj sem.
Našiel som tento odbor Mikroelektronika a technologie a chcel by som sa spýtať čo sa tam učí, niekde som našiel, že je to tam samé materiály a analógové obv., či by niekto vedel k tomu niečo povedať(čo sa tam v skutočnosti učí a podobne).
A ešte som sa chcel spýtať, či je aktuálne, keďže som nič iné nenašiel, že za určitých podmienok nemusím robiť nejaké prijímacie sk. Podmienky: článok 3, odsek 8, konkrétne f. Keďže zatiaľ som v 3. roč. a mal by mi vyjsť priemer do 2(1. aj 2. roč. som mal lepší).
Vopred ďakujem.