Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Kto mi prosím pomôže popísať jeden diagram,,,. pre ľudí čo to ovládajú záležitosť na 5 minút .....pre mňa už mesačné trápenie =) (popis diagramu na báze diagrame FE-FE3C) ale ja mám MG -CU poprípade pošlem diagram meilom
↑ Adisia:
Zdravím.
Patří toto opravdu do sekce chemie? Možná jste chtěla jít do programování či do matematiky. V této sekci fóra ovšem pravděpodobně nenajdete odpověď. Dám oznámení moderátorům, oni téma přesunou.
↑ houbar:
Zdravím, děkuji za report.
Patří do fyzikální chemie, obdobně jako Mg-Cu.
↑ Adisia: ale pochybuji, že by se někomu chtělo popisovat, případně jen některý konkrétní dotaz (ale moc nevím, co by to bylo, všechno je na obrázku).
↑ Adisia:
Zdravím,
pokud jsi použila tlačítko "Upload obrázku" pod oknem zprávy a píše, že soubor moc velký (nebo nevhodný formát), potom zkus upravit na vhodnou podobu. Případně napiš, proč nejde uložit.
Nebo (i když to nemám rada :-), tak můžeš uložit na některé uložiště, odkud se dá stáhnout.
Určitě se k popisování nehlásím, ale pokud by se chtěl zapojit kolega ↑ rleg:, tak zdar a silu.
↑ Adisia:
Ahoj
Tavenina se bude vždy nacházet nahoře - to je to L. Austenit, perlit a ferit - měl jsem dojem, že tohle jsou názvy přímo pro diagram FeC. Alespoň všechny zdroje, co mám, vždy u těchto názvů na diagram FeC odkazují.
písmeno Beta v diagramu, to by měla být sloučenina
. Písmeno Gama je sloučenina
.
jinak tam máš 3 eutektické reakce: v bodech 30.7, 65.4, 90.3, a to je tak všechno, co k tomu můžu říct. Vše podstatné ti zaslala už jelena v příspěvku #3