Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravim, včera večer jsem zapnul televizi a uviděl tento příklad. Hned co jsem dospěl k výsledku 82 jsem nechápal jak tam ty lidi můžou volat takové nesmysly. Ale zrovna v tu chvíli jim někdo zavolal s výsledkem 82, bylo to špatně :)
Po přečtení spodního rámečku "Sečtěte všechna uvedená čísla na obrázku" jsem došel ještě k výsledkům:
17+4+8+7+28+12+2+7=85
17+4+8+(-7)+28+12+2+7=71
1+7+4+8+7+2+8+1+2+2+7=49
1+7+4+8+(-7)+2+8+1+2+2+7=35
Zkusil jsem vzít i v úvahu, že to za "=" není otazník, ale dvojka a pod ní tečka...tedy výsledky 87,73,51,37
Po tom co nikdo dané číslo neuhádl slečna ukázala odpověď a odpověď byla 506
A do teď nad tím prostě nemůžu přestat přemýšlet :) Takže děkuji moc za pomoc :)
↑ Darker:
Něco se k tomu už řešilo tady nebo tady.
Jinak se na něco zeptám. Když tam vidíš Vlastíka Plamínka, tak taky nemůžeš přestat přemýšlet nad smyslem toho co se tam děje, a nemůžeš to dostat z hlavy? Smiř se s tím, že tohle není matematický pořad, a jeho jediným smyslem je donutit lidi, aby tam volali. To je celé, nemyslím že je na tom něco k přemýšlení. Jak to mají právně ošetřené nevím, pravidla soutěže budou zřejmě nastavená tak, že můžou tvrdit co chtějí, ale upřímně, je mi to celkem jedno.
http://sexy-sance.blog.cz/1211
Podle tohoto odkazu ikdyby jsi náhodou znal správný výsledek, tak je stejně prakticky žádná šance, že tě přepojí.