Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit

čaute prosím vás potřeboval bych pomoct s touto funkcí:
najde se někdo chytrý prosím? jde o komlpexní rozbor: Definiční obor, Obor hodnot, body nespojitosti, Limity funkce, průsečíky s osami (s x a s y), stacionární body, Monotonnost a lokální extrémy...prosím prosím...
Zdravím,
rozhodni se, prosím, kterou úroveň školy studuješ - pokud SŠ, tak můžeš pokračovat vlastními nápady v této sekci. Pokud VŠ, potom před vložením dotazu do sekce je třeba přečíst úvodní téma sekce a využit online nástroje. Které téma mám zamknout, abys měl jen jediné téma?
Potřebuješ nějaké informace, aby jsi se na fóru zorientoval? Děkuji.

↑ jelena:Nene díky..už bych řekl, že v pohodě...no jde o tom, že jsem rady poprvé a admini mi hned mé příspěvky mazali tak jsem dal příspěvky sem i na VŠ. nikak díky ;-)
↑ johnylonny:
Admin je zde jen jeden, ten by se udřel, kdyby ještě mazal, mazal Moderátor. Tak si, prosím, všechno, co není aktuální označ za vyřešené a v jediném tématu pokračuj za využití online nástrojů.