Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ domin.a:
Dobrý den, funkce isset vrací (podle názvu) true, pokud byla předané proměnné nastavena hodnota, když ne, tak false. Vykřičník znamená negaci: z true se stane false a z false se stane true. Podmínka tedy bude splněna když $_GET[""] nemá nastavenou hodnotu.
OT: Uz nekolik let v PHP (diky bohu) nedelam, ale co je proboha $_GET[""]
, na co se to vyhodnoti? Jako na cely pole $_GET? Ale to uz je snad nastaveny vzdycky od interpretteru (pravda, v PHP3 mozna jeste ne :) )... Nebo je snad mozny ulozit do pole promennou bez nazvu? Budu doufat, ze tazatel jen smazal nazev promenne a ne ze to je validni PHP kod :D
↑ Jookyn:
Ahoj,
syntaxe určo projde (všemi verzemi PHP 3 - PHP 5.4.0). Nicméně, konstrukce $_GET[""] je nesmysl a nevyužijeme ji v praxi (autor tedy zapomněl napsat přístupové jméno). Jinak samozřejmě celé GET (chybí mi předtím dolar a podtržítko) využít v praxi můžeme.
A zeptám se, proč díky Bohu už neděláš v PHP?
RePRO napsal(a):
A zeptám se, proč díky Bohu už neděláš v PHP?
Tak v dobe kdy jsem v nem delal chybela nejaka lepsi koncepce vyvoje (ted uz to bude s Nette, Zend frameworkem apod lepsi), kazdy si to mohl delat jak chtel a lepilo se to z ruznych zpusobu, kniohoven atd, podle toho taky projekty od nejakych lidi vypadaly. Navic bych uz asi nechtel psat nejakou vetsi webovou aplikaci v interpretovanem jazyce... A proste tak celkove jsem se vydal jinou cestou nez je PHP...