Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím!
chtěl bych Vám podělakovat za pomoc při počítám příkladů na zkoušku z Lineární algebry, zkoušku jsem udělal :-) Děkuji Vám. Chtěl bych Vás poprostit, jestli nevíte o nejaké dobré stránce, kde je dobře vysvětlená Matematika 1. Učim se na zkoušku úplně od zakladů Matematiky 1, když otevřu skripta nebo sešit, tak přes veškerou snahu to pochopit jsem to po mě jenom nějaké kódy.... našel jsem zatím jenom stránku ekofun.primat.cz, kde to nějaký pán vysvětluje. Za případné odpovědi Vám moc děkuji.
↑ Ondra777:
EKOFUN
Pokud mas chrome, tak pouzij jin prehravac, ponecadz ti asi nepujdou videa.
↑ Creatives:: Já mám Safari a beží mi to v pohodě, ale potřeboval bych ještě nějaké stránky na vysvětlení :-)
↑ Ondra777:
Však máš tam videa, kde to je perfektně vysvětleno. Co by si ještě chtěl? Máš tam i skripta...
↑ Ondra777:
Zdravím, děkuji za zprávu a za poděkování pro kolegy (ještě označ, prosím, za vyřešené). Hodilo by se upřesnit, co je u vás Matematika 1 (seznam okruhu, případně vzory příkladů). Mně se libí seřazení a úprava materiálů tady (a také jsou videa).