Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ Stýv:
Zvažuji emigraci na nějaký pustý ostrov...
↑ Stýv:
Pohľad zvonku:
Ani jeden kandidát sa mi nezdal až tak vhodný, ale fandila som skôr K.S., Zeman mi príde príliš prefíkaný, vulgárny a priam neslušný, valiaci sa hlava-nehlava za "svojím" ...
Ale - uvidí sa, čo bude - čo nevieme zmeniť, nad tým sa trápiť neoplatí... voľby sú voľby a nejako sa ten prezident vybrať musel.
↑ mikrochip:
Prepáč, ale prečo by sa nemohli ľudia vyjadriť k čomukoľvek, ak majú takú potrebu.
Ja zas neviem, prečo sem ťaháš takéto výrazy
Husákovi tuponi ___???
Ži a nechaj žiť - či?
Akurát by som možno vyjadrenia strčila do "Zapomněnky" ... :-)
U nás zabúdanie, v RJ zapamätávanie ...
Je mi též smutno.
Ale nevidím to tak dramaticky. Prezident moc pravomocí nemá, takže politiku to zásadně neovlivní, sem tam nějaký bonmot nebo menší či větší ostuda na mezinárodní scéně (takže tady se nic nemění).
Ale štve mne, že v čele státu je někdo, kdo tam morálně prostě nemá co dělat. Je to důkaz o vyspělosti většiny českého národa. Lidi si prostě nepamatují a skočí na plané řeči. Stejně jako si lidé masově berou úvěry se zoufale nevýhodnými podmínkami, kupují si zázračné hrnce za desítky tisíc, tak volí prezidenta. Zeman byl holt zrovna "v akci".
↑ Stýv: Tak pozitivní je, že horší než Klausův "závěr kariéry" to být nemůže. Celkem potěšilo, že v dnešním projevu se mezi tradiční bláboly vlezl i úmysl spolupracovat s NFPK, tak třeba nezůstane u slov.
Pozdravujem,
Politicke problemy nekomentujem, aj tak som mimo Cz, Sk. .. I iste tak zvonka tomu iste ani nerozumiem. ... Mozno budete suhlasit z tym, dnes sa v Europe najde malo skutocnych politikov, co v tomto case krizy je ozaj skoda.
Este, ze je matematika, a tak mozme trochu zabudnut na ten chaoticky skutocny zivot....
Co se dá dělat, nějak to budem muset přežit.
Jinak si myslím to co teolog, prezident nemá takové pravomoce, aby se mohla stát nějaká katastrofa.
http://www.youtube.com/watch?v=yem4pTJZ8-k
Není od věci,když to napíše někdo jiný...
http://ladislavnadvornik.bigbloger.lido … aucit.html