Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý večer,
jak možná někteří víte, mám konkurenční fórum http://forum.nabla.cz/, kde byly i sekce fyzika a chemie.
Toto fórum je však mnohem aktivnější, a rozhodl jsem se, že své návštěvníky přesměruji sem; třeba http://forum.nabla.cz/viewtopic.php?id=800
Sekci Chemie jsem měl dříve, než na tomto fóru, ale zavedená komunita mě tady převálcovala. Inu, co se dá dělat :-)
Na tomto fóru radím i já a nemá cenu tříštit uživatele a uživatelky. O to více bych se rád soustředil na fórum biologické, které u nás zatím není, alespoň ne v takové kvalitě, jakou bych si představoval.
Tímto bych Vás chtěl poprosit, pokud máte nějaké známe, doporučte jim biologické fórum, rád bych vybudoval komunitu, jako je tady, akorát v biologii (jako protislužbu za to, že sem budu doporučovat své návštěvníky a návštěvnice).
Pokud to je moc spam, klidně to smažte. A nebojte, radit a pomáhat tu budu dál :-)
Zdraví
Petr.
↑ Peta8:
Zdravím,
oprav, prosím, v novém smyslu Manuál a zdárné působení přeji :-) V sekci Chemie (v úvodním tématu) přidám, že otázky z biologie patří tam. Odkaz na fórum češtiny ještě nevím kam - vítám doporučení.
jak možná někteří víte, mám konkurenční fórum
na spřáteleném webu :-)
Věřím, že stanovisko Zakladatele k novince bude tradiční.
Přeji dobrý den.
Prosím, co jsi myslela tím, oprav Manuál? Nevím co bych tam měl editovat. Děkuji :-)
↑ Peta8:
Také pozdrav,
myslela jsem doplnění odkazu na nově podporovaný web ve vetě: "Fórum také podporuje a poskytuje prostor pro diskusi k projektům..." Nevím, co vážený spoluautor, ale za sebe rozhodně nemám výhradu, když v Manuálu u odkazu na nabla se uvede, že podporuje diskusi biologie.
Nebo i co jiného uznáš k doplnění v Manuálu za vhodné. Děkuji.
Já tam ale odkaz na nablu nikde nevidím ;-)
↑ Peta8:
:-) no dokud ho vlastnoručně k seznamu podporovaných projektů (v Tobě vyhovující formulaci, aby zazněla i biologie) nepřidáš, tak ho neuvidíš (však účet na MatWiki máš).
Já si třeba pamatuji, že mám přidat informací o superčudlíku pro Moderátory (a možná i něco jiného z posledních změn), ale dál, než k pamatování, jsem ještě nedošla.
↑ Peta8:
Zdravím,
přidávala/opravovala jsem odkazy na podporované projekty (+ záznam posledních drobných změn), již bys odkaz měl vidět - je to tak vyhovující? Děkuji.
↑ jelena:
Děkuju moc. Je to vyhovující :-)