Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 16. 01. 2013 19:45

Peta8
Fyzikář
Reputace:   24 
Web

Doporučení fóra.

Dobrý večer,

jak možná někteří víte, mám konkurenční fórum http://forum.nabla.cz/, kde byly i sekce fyzika a chemie.
Toto fórum je však mnohem aktivnější, a rozhodl jsem se, že své návštěvníky přesměruji sem; třeba http://forum.nabla.cz/viewtopic.php?id=800
Sekci Chemie jsem měl dříve, než na tomto fóru, ale zavedená komunita mě tady převálcovala. Inu, co se dá dělat :-)

Na tomto fóru radím i já a nemá cenu tříštit uživatele a uživatelky. O to více bych se rád soustředil na fórum biologické, které u nás zatím není, alespoň ne v takové kvalitě, jakou bych si představoval.

Tímto bych Vás chtěl poprosit, pokud máte nějaké známe, doporučte jim biologické fórum, rád bych vybudoval komunitu, jako je tady, akorát v biologii (jako protislužbu za to, že sem budu doporučovat své návštěvníky a návštěvnice).

Pokud to je moc spam, klidně to smažte. A nebojte, radit a pomáhat tu budu dál :-)

Zdraví
Petr.

#2 16. 01. 2013 21:18

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

Re: Doporučení fóra.

↑ Peta8:

Zdravím,

oprav, prosím, v novém smyslu Manuál a zdárné působení přeji :-) V sekci Chemie (v úvodním tématu) přidám, že otázky z biologie patří tam. Odkaz na fórum češtiny ještě nevím kam - vítám doporučení.

jak možná někteří víte, mám konkurenční fórum

na spřáteleném webu :-)

Věřím, že stanovisko Zakladatele k novince bude tradiční.

#3 17. 01. 2013 13:29

Peta8
Fyzikář
Web

Přeji dobrý den.

Prosím, co jsi myslela tím, oprav Manuál? Nevím co bych tam měl editovat. Děkuji :-)

#4 17. 01. 2013 15:38

jelena
Jelena

↑ Peta8:

Také pozdrav,

myslela jsem doplnění odkazu na nově podporovaný web ve vetě: "Fórum také podporuje a poskytuje prostor pro diskusi k projektům..." Nevím, co vážený spoluautor, ale za sebe rozhodně nemám výhradu, když v Manuálu u odkazu na nabla se uvede, že podporuje diskusi biologie.

Nebo i co jiného uznáš k doplnění v Manuálu za vhodné. Děkuji.

#5 17. 01. 2013 16:32

Peta8
Fyzikář
Web

Já tam ale odkaz na nablu nikde nevidím ;-)

#6 17. 01. 2013 20:55

jelena
Jelena

↑ Peta8:

:-) no dokud ho vlastnoručně k seznamu podporovaných projektů (v Tobě vyhovující formulaci, aby zazněla i biologie) nepřidáš, tak ho neuvidíš (však účet na MatWiki máš).

Já si třeba pamatuji, že mám přidat informací o superčudlíku pro Moderátory (a možná i něco jiného z posledních změn), ale dál, než k pamatování, jsem ještě nedošla.

#7 01. 02. 2013 17:39

jelena
Jelena

↑ Peta8:

Zdravím,

přidávala/opravovala jsem odkazy na podporované projekty (+ záznam posledních drobných změn), již bys odkaz měl vidět - je to tak vyhovující? Děkuji.

#8 03. 02. 2013 19:07

Peta8
Fyzikář
Web

↑ jelena:

Děkuju moc. Je to vyhovující :-)

#9 03. 02. 2013 19:17

jelena
Jelena