Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ Achmed:
Ještě bych rád věděl, co to znamená sčítat stacionární body. Chtělo by to upřesnit.
Jinak bych nepočítal s tím, že dostaneš nějak lacino to řešení. Kde jsou tvé nápady? Nelíbí se mi tento přístup. Nemohu totiž pochopit, proč se tak brzy někdo vzdává a že nezkusí řešit samostatně. Je to látka, která se omílá v každé klasické učebnici analýzy.
↑ Marian:
Ahoj :),
myslím, že řešení, alespoň z části, lacino dostane .). Tohle je už minimálně třetí příspěvek, dke jsou tyto příklady a světe div se, dokocne se v něčem i shodují :)
Viz: http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=5478
Zatím ahoj ;)
↑ Marian:
preji pekny den, rekl bych ze se maji secist vsechny stacionarni body (resp. x-ove souradice, pokud nekdo chape stac. bod a jako usporadanou dvojici s x-ovou a y-ovou souradnici) a nabizi se nejake varianty odpovedi. Je to zrejme z nejakeho testu delaneho tak, aby se to potom rychle opravovalo, pripadne aby se to opravovalo elektronicky samo.
↑ O.o:
zeby obodoba relaci na studentech v poslucharnach? :)
↑ kaja.marik:
Dobrý večer přeji :),
připadá mi Váš odhad naprosto přesný, řekl bych :). možná toho můžeme očekváat více, ale připadá mi, že se vystřídali zatím jen tři příklady, tak možná jen řeší nějakou sbírku?