Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 17. 02. 2013 18:36

jadd
Zelenáč
Reputace:   

Kompendium Matematiky

Ahoj,
Vlastním druhé vydání knihy, zprvu jsem byl rád, že jsem knihu koupil, jenže postupem času jsem v ní našel spoustu chyb.
Předtím jsem si kupoval několik knih o Linuxu, když v nich byly objeveny chyby vydavatel je měl uvedeny na své stránce.
Takže já hledal na webu knizniwebCZ, universumCZ, euromediaCZ, jenže opravy ke knize nejsou k nalezení.
Co mě ale vytočilo, je, že kniha má vydání další, a autoři si za to berou zase cca 500kč.
Co tomu říkáte?

#2 17. 02. 2013 19:13

((:-))
Dana
Místo: Bratislava
Reputace:   285 

Re: Kompendium Matematiky

↑ jadd:

Ale no tak - tých 500 korun českých zas nie je až tak veľa ... :-)

Myslím, že nikto knihu nepíše s tým, že v nej narobí kopu chýb - asi na to ešte neprišli... či?

#3 17. 02. 2013 19:27

jadd
Zelenáč
Reputace:   

A neposlala bys mi tedy na účet alespoň 150?

#4 17. 02. 2013 21:24

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

jadd napsal(a):

Co tomu říkáte?

O této knize již se zde řeklo, že je špatná: nekupovat a dá se obejit. Ovšem nevím, zda se dá reklamovat chyby v textu - můžeš zkusit (a vyměnit za Poláka).

Zdravím.

#5 17. 02. 2013 23:51

jadd
Zelenáč
Reputace:   

Už je po záruce, a asi bych u prodejce nepochodil, to je mi jasné. Chtěl jsem jen upozornit, že tyto spolky na to ..
Jo, když jsem hledal info o zjištěných chybách, zobrazily se mi odkazy i na zdejší forum, četl jsem je. I o tom Polákovi. Já neříkám, že ty chyby tam být nemůžou.
Bohužel, ani původní vydavatel nenabízí nic, takže těžko zjistit jestli ty chyby jsou už v originále..

Zápatí