Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj,
Vlastním druhé vydání knihy, zprvu jsem byl rád, že jsem knihu koupil, jenže postupem času jsem v ní našel spoustu chyb.
Předtím jsem si kupoval několik knih o Linuxu, když v nich byly objeveny chyby vydavatel je měl uvedeny na své stránce.
Takže já hledal na webu knizniwebCZ, universumCZ, euromediaCZ, jenže opravy ke knize nejsou k nalezení.
Co mě ale vytočilo, je, že kniha má vydání další, a autoři si za to berou zase cca 500kč.
Co tomu říkáte?
jadd napsal(a):
Co tomu říkáte?
O této knize již se zde řeklo, že je špatná: nekupovat a dá se obejit. Ovšem nevím, zda se dá reklamovat chyby v textu - můžeš zkusit (a vyměnit za Poláka).
Zdravím.
Už je po záruce, a asi bych u prodejce nepochodil, to je mi jasné. Chtěl jsem jen upozornit, že tyto spolky na to ..
Jo, když jsem hledal info o zjištěných chybách, zobrazily se mi odkazy i na zdejší forum, četl jsem je. I o tom Polákovi. Já neříkám, že ty chyby tam být nemůžou.
Bohužel, ani původní vydavatel nenabízí nic, takže těžko zjistit jestli ty chyby jsou už v originále..