Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím,
z dotazu není jasné, jak se v problematice orientuješ (používáš "směs pojmů" z gumárenských technologií). Zkus "polistovat" touto knihou (čti online), případně další publikace od pana Vratislava Ducháčka.
V gumárenských technikách lze připravit recepturu dle specifikace požadavků - např. zvýšit elasticitu v širším rozsahu teplot použití a podobně. Případně se ještě ozví, ale mám dojem, že Tvůj dotaz je příliš obšírný, aby se dál odpovědět tak přes fórum - více materiálů a tabulek najdeš v odkazech.
↑ jelena:↑ jelena:
Děkuji za tip zkusím prostudovat tu knihu. V gumárenství se vůbec neorientuji. Napadla mě jedna zlepšovací inovace. Jenže bych k ní potřeboval asi jiný materiál. Zatím jsem použil materiál z nafukovacích balónků a z prezervativů. Ten druhý se jevil jako lepší. Pokud by se dala namíchat receptura podle požadavku tak by to bylo super.
↑ lud:
děkuji za upřesnění. Aby to nevypadalo, že namíchat recepturu je obdobně objednání pizzy s požadovanou úpravou :-) Speciální receptury jsou odlaďovány a není to levná záležitost.
Uvedené materiály, co jsi použil, patří k latexovým materiálům. Pokud materiál kondomu vyhověl, potom lze pokračovat v tomto směru - vzhledem k technologii výroby a testování patří tento výrobek v latexovém sortimentu k lepším. Případně se podívat po nabídce ochranných a zdravotnických výrobků tradičního výrobce (také v Ostatním nabízí zakázkovou výrobu). Řekla bych, že oslovením jejich servisu najdeš více informací.
Zdar ve zkoumání přeji.