Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
"Mě by třeba zajímalo, jak jste se sem na forum vůbec dostali :-)"(c)
Cíleně jsem hledal(a) nějaké Matematické fórum. | 30% - 82 | |||||
Hledal(a) jsem pomoc s matematikou (jsem studující). | 37% - 101 | |||||
Hledal(a) jsem pomoc s matematikou (jsem vyučující). | 1% - 4 | |||||
Potřeboval(a) jsem řešení problému z praxe. | 3% - 8 | |||||
Fórum mi bylo doporučeno. | 5% - 14 | |||||
Jiná cesta, případně doplním v tématu "O nás :-)". | 4% - 13 | |||||
V čtenářském deníku mi chybela kniha "Stařec a moře". | 1% - 5 | |||||
Hledal(a) jsem zdroj řešení projektů svých studentů. | 0% - 2 | |||||
Hledal(a) jsem kružítko. | 5% - 15 | |||||
Už si nepamatuji. | 8% - 22 | |||||
Počet hlasujících: 228 |
mikl3 napsal(a):
nechci moc zmiňovat vážený průměr hodnocení, protože to samozřejmě vzbuzuje řeči typu: no jo, jestliže ty máš průměr 1.07, ...
Ale chceš. Kdybys opravdu nechtěl, tak ho nezmiňuješ ;-) Ale pochlubit se není nic špatného.
Každopádně gratuluju a přeju, ať ti nadšení vydrží až do (zdárného) konce studia.
Já jsem zase včera konečně udělal bakalářské státnice na FJFI, takže u mně taky dobrý.
↑ LukasM: to se budu muset podívat do kosu, protože přesně nevím, jaký ten průměr je, vím, že pod 1,1, ale o to nejde, protože to je vážený a ten je takový divný pro mě jako studenta z gymnázia, největší váhu má matematika, pro mě ale nejhlečí předmět ...
gratuluji k státnicím
Chvíli se tu neobjevim a už mi někdo fušuje do limit, no toto.
U mě slušný. Z hlediska sportu furt vesluju, poprvý jsem si zaběhnul půlmaraton. Z hlediska studií mám teď 8 týdnů, abych se naučil šílenej stoh věcí, kde jsou převážně řecký písmena. Jo a vzali mě do dost slušný univerzity v Německu na PhD.
Tak uvidíme, co na mě čeká. Schnitzel.
↑ halogan:
vidím v popisku, žes byl studentem IES. Tys tam byl pouze na bakaláři?
↑ cryogenic:
Ano.
↑ halogan: Rozumím tomu dobře, že na Oxfordu jsi na magistrovi ani ne rok a už tě vzali na PhD (tzn začneš tam studovat až za rok)? Každopádně gratulace :)
↑ Kondr:
vidíš, celou dobu jsem v domnění, že kolega Ondřej vesluje za jiný oddíl.
↑ Ondřej:
také gratulace a děkuji za hlášení. K limitám - každá knihovna se rada pochlubí bohatou sbírkou klasiků. Na podzim pár slušných limit se vyskytlo, za opravdu působivé považuji souboj FJFI a MFF (možná, že se tam připletl i někdo další :-).
Zdravím.
Zdravím,
chtěl bych pogratulovat kolegu BakyXovi k výbornému umístění v celostátním kole MO. :-) Můžu jen popřát hodně štěstí na IMu (v horším případě na MEMu :-).
Rýpavá poznámka: Vidím, že Rado Tě těsně předběhl ;-)
Toť vše.
Pripájam sa k blahoželaniu BakyXovi a podotýkam, že za riešenie geometrickej úlohy by si bol zaslúžil zvláštnu cenu - synteticko-geometrické, hlavná myšlienka na dva riadky! Držím palce pred výberovým sústredením - jemu, a aj ostatným "Východniarom":
http://skmo.sk/poradia.php?sutaz=_celostatne_kolo
↑ byk7:
:-) u nás bylo za účast a žádné zklamání. Navíc termín se shodoval s termínem veřejné předehravky v ZUŠ, což je vždy spojeno s uvolněním ze školy na celý den, tedy klokanista-klavírista považoval za dost, že na Klokana vůbec šel.
Výsledek v Klokanu je nějak podstatný? To jsem nevěděla. Pokud chcete porovnávat výkony, tak jsem samostatně vyřešila 1 úlohu pro 7. třídu ZŠ domácího kola MO - zbytek mi byl osvětlen. Zdravím.
Musím se pochlubit... Bc. Aquabellla :-)
Děkuji všem za pomoc :-)
↑ Aquabellla:
Ahoj, Aquabellla.
Ja Ti zo srdca gratulujem.
Aké máš ďalšie plány?
:-)
↑ Aquabellla:
:-) gratulace! Budeme mít také přírůstek do knihovny ? Další zdary přeji (a děkuji za zprávu).