Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#26 04. 04. 2013 14:44

Lukee
Administrátor
Místo: Opava
Škola: UPOL, Informatika
Pozice: Roznašeč reklamních bannerů
Web

Re: Matematická přednáška

↑↑ jelena: Průzkum jsem si nedělal, ale tipuji, že daleko častěji budou lidé chtít napsat celou diplomku, než aby konzultovali část a to pak přiznali.

↑↑ halogan: Třeba tenhle web už nějaký pátek funguje http://eseminarky.cz takže protizákonné to nejspíš nebude. Z toho webu je i zároveň vidět, že se přímo nenabízí napsání kompletní diplomky, ale „pomoc s vypracováním podkladů pro diplomovou práci”.

2+2=4

#27 04. 04. 2013 15:58

Freedy
Místo: Praha
Škola: MFF UK (15-18, Bc.)
Pozice: student
Reputace:   166 

Panebože... :( v praze není žádná škola kde by se dala studovat finanční matematika celejch 5 let. Na matfyzu jsou jen 3 roky. POmůže mi někdo?

L'Hospitalovo pravidlo neexistuje. Byl to výsledek Johanna Bernoulliho

#28 04. 04. 2013 16:27

Hanis
Veterán
Místo: Brno
Škola: PřF MUNI - Statistika a analýza dat
Pozice: Děvče pro všechno
Reputace:   148 

↑ Freedy:
Se stěhováním?

#29 04. 04. 2013 16:44

Stýv
Vrchní cenzor
Reputace:   215 
Web

↑ Freedy: klidně toho bakaláře můžeš dělat pět let;) nebo můžeš studovat finanční a pojistnou matematiku, to je magisterskej obor

#30 04. 04. 2013 16:57

Freedy
Místo: Praha
Škola: MFF UK (15-18, Bc.)
Reputace:   166 

ale už ne na matfyzu. Tam je jen finanční matika první 3 roky a zbylé dva roky musím bejt někde jinde. Nechci měnit vejšku uprostřed studia

L'Hospitalovo pravidlo neexistuje. Byl to výsledek Johanna Bernoulliho

#31 04. 04. 2013 17:09

Stýv
Vrchní cenzor
Reputace:   215 
Web

#32 04. 04. 2013 19:14

jelena
Jelena
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

↑ Lukee:

"celou diplomku" si ještě dovedu představit u člověka, co studuje dálkově z důvodu nutného doplnění titulu (jinak pokud studuje z vlastního zájmu, tak proč by kupoval diplomku?). Určitě není nelegální ani objednání diplomky, ani výroba na zakázku. Podvodem je předložení takového díla pro získání titulu na VŠ. 

Ovšem si moc dobře nedovedu představit, že mi dojde dítě, ať poskytnu 10000,- na koupě diplomky :-) A pokud jsi se díval na obory, do kterých se píšou diplomky na objednávku, tak zřejmě po Tobě poptávka nebude - to bys musel vystudovat nějaký "bla-bla" obor :-)

Asi bychom měli téma pročistit (je to příliš moc o financích).

#33 04. 04. 2013 19:30

Lukee
Administrátor
Škola: UPOL, Informatika
Pozice: Roznašeč reklamních bannerů
Web

↑ jelena: Dokážu si to představit u lidí, kteří zkrátka studují především pro titul. A zrovna v IT bych to i možná právě čekal, protože tam už někteří studenti pracují během studia, takže se mohou dostat do kategorie „mám hodně peněz a málo času”, což je ideální zákazník této služby :-)

2+2=4

#34 04. 04. 2013 21:09

jelena
Jelena

↑ Lukee:

pro titul se dá studovat v raném období (to požaduji rodiče) - to ještě není "moc peněz" a v pozdím období - pokud pracuješ podle tabulkových platů a na titulu závisí postup - to požaduje rodina (a opět není moc peněz). A to nebude v oboru, co nabízíš.

Tedy Tvá cílová skupina neexistuje :-) Jediná naděje, že s nabídkou přijde kolega od firmy, co přímo na stránkách píše:

Diplomová práce ověřuje znalosti a dovednosti studenta, které získal v období stráveném na vysoké škole. Tento dokument prokazuje schopnosti nasbírané během vědecké a odborné praxe

Ale kolega Ondřej, ten si vybral obor výborně - snad až na Ošetřovatelství, určitě nemá problém zpracovat do každého oboru, co je žádán. Čímž kolegu zdravím.

#35 04. 04. 2013 23:54

halogan
Ondřej
Místo: UK
Škola: IES FSV UK (09-12, Bc.)
Reputace:   106 

↑ jelena:

Jeleno, tvůj optimismus úplně nesdílim. Vzhledem k různým vývojům v nedávné minulosti jsem se rozhodl zapíchnout studium a přidat se k pracujícímu lidu. Lidi mi nebudou říkat pane doktore, ale nějak to přežiju :-)

(A už vůbec si nejsem jist, že vůbec získám toho magistra. Nějak mi to přerůstá přes hlavu.)

#36 05. 04. 2013 10:27

jelena
Jelena

↑ Ondřej:

potom se budeme navzájem zdravit jako představitele pracujícího lidu a oslovovat se jmény. Ono se to nějak vyvine.

Řadit mne k optimistům je velmi nevhodné (to je snad známý fakt). A zkritizujte mi, prosím, úvahy. Děkuji.

Zápatí