Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Zdravím,
jsou 2 minimálně možnosti - před vložením dotazu do sekce VŠ číst a používat úvodní téma sekce, nebo vkládat takový dotaz do SŠ, kde bude osvětleno podrobně (určitě jsou i další, co mne teď nenapadají). Tak se, prosím, rozhodni - mám přesunout do SŠ nebo zkusíš použit MAW a potom se zeptat? Děkuji
↑ Freedy:
zdravím,
už jsi osvojil použití tlačítka Náhled? Děkuji. Věřím, že kolegyňce ovládání použití MAW prospěje - např. na tomto zadání se dá nacvičit vkládání odmocniny do zápisu.
↑ Bára12:
Neptáš se bl*, Ty se ptáš nijak. V úvodním příspěvku nemáš ani náznak, že MAW nepomohl, nebo v čem nepomohl, ani to, že nějaký nápad máš a chtěla bys ho prokonzultovat, zkontrolovat.
Dívala jsem se na vaše materiály - jsou podrobné a přehledné i s odkazy na další zdroje. Na které str. je postup k Tvému dotazu v tomto tématu? Google jsi zkoušela, toto fórum prohledat? Co je tedy na mém projevu arogantního? Děkuji.
Stránky: 1