Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Potřebuju radu, pokoušela jsem se výpočty zobrazit ve svém telefonu, konrétně využívám Android..stránka se mi zobrazí, ale při zadání příkladu a odeslání se nic neděje a postup se neukáže:-( ráda bych používala tuto stránku jako pomůcku, při dlouhých cestách do školy a kontrole správného výsledku:-( předem děkuji za radu;-)
Jakou pomucku? forum.matweb.cz nebo jinou?
Konkrétně stránku http://um.mendelu.cz/maw-html/index.php … p;form=ode když ji načtu v telefonu a zadám příklad, který chci vypočítat, a dám odeslat nic se neděje..pořád jen počkejte požadavek se zracovává, ale ani po několika minutách se nic neděje..:-(
Už jsem vyřešila..stáhla jsem si jiný prohlížeč a tam to funguje bez problému;-) ale děkuji za pohotovou reakci;-)
Zdravím v tématu,
↑ bublinka44:
a řeší to i problém kolegy? Můžeš, prosím, doporučit, co používáš? Děkuji.
Žádné novinky v tomto směru jsem nezahlédla a co jsem zkoušela na telefonu u milého syna, tak ještě nešlo.
stáhla jsem si mozilla firefox a ta při odeslání požadavku nabídne možnost stáhnout do PDF nebo do wordu;-) při vybrání do pdf se příklad zobrazí ve stažené příloze pdf;-)
↑ bublinka44:
děkuji velice, nevím, zda se mi podaří přimět milého syna, aby odzkoušel (již se vidí na prázdninách), nahlásím (kolegům, pokud někdo odzkouší a nahlásí, také děkuji).
Stránky: 1