Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Prosím o kontrolu tohoto příkladu: 
Zaškrtnuté varianty by měly být správně, kontroloval jsem to ve WA, ale tam mi první možnost nevycházela, tak se raději ptám. Díky za odpověď. :)
↑ Vojda:
Opět si připadám jak u blbejch, poslední dobou to je nějak často... http://forum.matweb.cz/viewtopic.ph … 50#p388450
A jako by to nestačilo, tak to ještě nasereš do toho tématu úplně nakonec. Takže už jsi to sem poslal třikrát, přičemž poprvé jsi na to dostal odpověď. To jsi opravdu tak línej že si nedokážeš ani zkontrolovat na co ses už ptal a na co ne? Ach jo.
↑ LukasM:
to není poslední dobou, ale skoro pořád (a ještě v reálu také pořád), ovšem spolehlivě vyprovokuješ větu do Zlaté knihy - no uznej:
kolega Vojda napsal(a):
nahoře jsem tu odpověď přehlídl a dole ji víceméně nedostal
:-)
kontroloval jsem to ve WA, ale tam mi první možnost nevycházela, tak se raději ptám.
potom je ještě dobré vložit odkaz na WA, pokud již jsi vkládal. Co moje otázka? Abych řekla pravdu, v předchozím TRIALu se dalo celkem slušně vyznat, ale v nové podobě se neorientuji ani náhodou, tak kdyby bylo nějaké doporučení.
↑ LukasM:, ↑ Vojda:
a co časy příspěvků? Neříkalo se, že večerka je v 01:00 (pokud nejste v Lucembursku)? Zdravím :-)
↑ Vojda:
Dobrý den, první možnost ve WA:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=%5 … 2Fn%29%5En
však asi víte, co jsem tím myslel. :)
raději to nebudu domýšlet :-)
Co konkrétního s tím TRIALem?
a) neumím se v něm zorientovat. Co je oficiální veřejně dostupný vstup na no nový TRIAL?
b) Šaolin, předpokládám, je nějaký vnitřní server pro testování - toto asi ne? A na Šaolin se dotazuje kolega vanok, tak zda by šlo vysvětlit.
Jinak za večerku se omlouvám
není za co, pro příští. Také platí:
Základní pravidlo serveru TRIAL:
Server nebude dostupný 24 hodin denně ! V době od 6:00-9:00 rozumní lidé spí.
A v této době spí i TRIAL ... nikoli z důvodů profylaxe, prostě z principu ;)
alespoň jsem přišel na to, kde jsem udělal chybu. :)
Kde tedy? Děkuji :-)
Dobrý den,
"oficiálně veřejný vstup" neznám a popravdě ani nevím, jestli něco takového existuje (přihlašujeme se klasicky přes svůj účet).
Jinak Šaolin nás má dlouhodobě systematicky po malých částech připravovat...
Udělal jsem chybu při zápisu, ještě se ve WA pořádně neorientuju. :) ↑ jelena:
Taky zdravím,
to se snažím paralelně s tím, ale chce to chvíli čas, ovšem ty příklady bohužel nepočkají. :) ↑ Rumburak: