Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1 2
↑↑ Peta8:
:-) se musí vymyslet úderný slogan o jednom řádku, tak něco navrhni, prosím. Moje fantazie (pro projití sekcí s pokusem označovat za vyřešená) nepřesahuje údernost výzvy k označování, což je děsně omílaná novinka.
↑ Andrejka3:
:-) a teď kterého sloganu ze dvou diskutovaných? Výzva k označování témat za vyřešené nemůže být OT příspěvek v žádném tématu.
Ale moje fantazie mi říká, že pro místní informatiky nemůže být těžké naprogramovat, aby při vložení dalšího tématu proběhla kontrola, zda autor má určitý počet neoznačených nebo s posledním příspěvkem někoho jiného, než autora, a s upozorněním nedovolit další téma založit.
↑ Andrejka3:
to mohou - např. v sekci Ostatní, Připomínky a Zajímavé (kam se dá i přesouvat z jiných sekcí opodstatněně nevyřešená témata). Ve "školních sekcích" by mělo být jasné - "nevyřešenost" tématu je podchycena autorem tématu pomocí poslední reakce v tématu.
:-) A abychom neztratily niť - vymýšlíme slogan na Nástěnku pro propagaci aktivit kolegy Peta8 na webu nabla.
↑ Peta8:
Příklady k maturitě máš v tamtom tématu, v tomto diskutujeme něco jiného. Na to "něco jiného" kdybys měl souhrnný odkaz, tak bych zítra přidala na Nástěnku odkazy oba :-) Vykřičník bude maximálně jeden.
↑ Peta8:
:-) splněno. Dokonce jsem z toho vydobyla myšlenku pravidelného řádku "Dvoutýden spřáteleného webu" Poinformuj, prosím, zda se projevilo na návštěvnosti. Jakým způsobem sleduješ statistiky? Děkuji.
3. řádek výhledově opravím na údernou větu o pravidlech.
↑ jelena:
Děkuji velmi.
Co se týká návštěvnosti, tak moc neposkočila. Nebo aspoň jsem to nezaznamenal. Asi budu muset začít spamovat :-))
Každopádně díky. Já jdu přidávat další obsah :-)
↑ Peta8:
není za co, přidávej :-) Ohledně návštěvnosti - jak ukazuje Pavlův B. graf, tak ještě není období velké aktivity (je po reparátech, ale před písemkami, do maturit daleko, venku je pěkně a tak.) Na Nabla je asi situace obdobná.
Tak DERIVACE FUNKCE – ŘEŠENÉ PŘÍKLADY jsou jednou z nejnavštěvovanějších stránek webu ;-)
↑ Peta8:
:-) výborně, gratuluji (lze vidět konkrétní statistiky?)!
Mám prosbu, jelikož již máme sekci k projektům výukových materiálů, mohl bys v sekci, prosím, vyrobit jedno téma, ve kterém dáš odkazy na výzvy k návrhům úloh apod. okolo Nably a maturitních souborů? Myslím, že bude přehlednější, než přesuny. Děkuji.
↑ jelena:
Statistiky dodat můžu, ale stručně řečeno, denně to je okolo 60 návstěv, což ji řadí mezi top 9 stránek webu :-)
Zatím nic moc, pravda, ale zvedá se to :-)
OK, téma rád vyrobím (díky); pak dám ke schválení.
Zatím ahoj.
↑ jelena:
Je to takto prosím průchozí? http://forum.matweb.cz/viewtopic.ph … 64#p401064
↑ Peta8:
děkuji, pokud Tobě vyhovuje, tak průchozí určitě je (ještě jsem myslela, že přidáš odkazy na témata, kde máš výzvy na přidání úloh nebo jiné upoutávky), ale to jak uznáš za vhodné. Také můžeš přidat anketu, např. :-)
↑ jelena:
Díky, mně to takhle vyhovuje :-)
Teď nevím, co dalšího máš konkrétně na mysli. Odkaz, prosím?
↑ Peta8:
:-) když si rozklikneš témata, co jsi založil, tak máš výzvy a upoutávky tohoto typu. Tak zda bys chtěl ještě upoutat (všechno v jednom tématu).
Anketu snad nemusím vysvětlovat.
Anketa... :-)
http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=68809
↑ Peta8:
:-) když v ankete nemáš mou oblíbenou část Nably, co mám fajfknout?
↑ jelena:
Nejsem si úplně jist, zda-li v této části je dostatek matematiky ;-)
↑ jelena:
Co se obrázků v poznávačkách týká, moje jsou ty, u kterých není uveden autor.
Stránky: 1 2