Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj, našel by se tu někdo, kdy by byl ochotný mi pomoci se zápočtem? Jde o celekm 10 příkladů (3 už jsem dokázal spočítat). Opravdu v tom tápu a nevím co a jak. Budu rád za vysvětlení, vypočítání, jakoukoliv pomoc... A určitě bychom se nějak dohodli... Díky...
↑ petr666:
Dobrý den, brání Vám něco v tom, abyste je dal jednotlivě do dotazů?
↑ petr666:
No, vadí, nevadí. To záleží. Pokud vytapetuješ fórum deseti příklady stylem vyřešte to, tak se to setká s velkou nelibostí moderátorů. Pokud se aspoň pokusíš o vlastní řešení a naznačíš, co jsi byl schopen vypočítat a kde jsi se zasekl, pak ti ostatní jistě rádi pomůžou. A zkus to aspoň trochu postupně, ne vše naráz.
↑ thriller:
Ahoj, no ono to právě většinou bude tím stylem "vyřešte to", respektive kdyz na to koukám něco dohromady dam, nekde nevim jak zacit ale dalsi postup nebo kroky zase vím... Momentálně jsem v práci, až dojdu domů, pokusím se to nějak sesumírovat dohromady co mam a co ne...