Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím,
omlouvám se za rušení - kolega lilek33 nám dělá jen nepořádek - další příspěvky jsem smazala, téma zamkla. Prosím o zablokování, bohužel, jinak nerozumí.
Děkuji.
Pytam sa administratorov a zaroveň aj moderatorov. Mohol by som robiť tyždenne rozbory co sa udialo na fore na jednej mojej stránke? Trebars vela ludi sa pytalo na ono na vektory - urobim rozbory ich uloh co a jak by sa dalo vylepsit. To co sa deje na fore, + rozoberanie prikladov.? Ci by to vadilo z ohladu autorskych prav. Je to nekormecna stranka robena pre vzdelanie.
↑ miso16211: Já si nemyslím, že ti to vůbec můžu zakázat, takže mé svolení určitě máš :-).
Ahoj,
volám svého admina :)
Narazila jsem na chybu v LaTeXovém editoru. V druhé řadě jsou po jiné znaky než mají být - je tam
a
místo znaku pro konjuknci a disjukci.
Nevím, jestli mají stejný problém i ostatní, ale ujistila jsme se, že neklikám o řádek níž, kde a
mají být, ale právě tam kam mám.
↑ ((:-)): Psala mi uživatelka Diamanticek1, že si nestihla opsat zadání a tys mezitím smazala své příspěvky. Prý ti psala zprávu. Hodláš s tím ještě něco udělat? Pokud ano, zablokuji tě až pak.
Já jdu zatím implementovat do fóra funkce, které zabrání mazání starých příspěvků, aby se tohle už nemohlo opakovat. První vlaštovka už přilétla.
Ahoj,
já hlásím, že ↑ mám pořád tu stejnou chybu:. I u jiných znaků (misto mám
).
Co mám dělat?
↑ janca361: Nevím :-(. Mně to funguje ve všech prohlížečích. Nejspíš nemáš font, ve kterém jsou ty použité znaky. Jak se ti třeba zobrazí tahle řada znaků?
∀ ∃ ∧ ∨ ⇒ ⇐ ⇔
http://forum.matweb.cz/profile.php?id=21225
spamer; prosím smazat, zabanovat, vykastrovat nebo co se tady s nima dělá
Zdravím,
fungují, prosím, odkazy nad oknem zprávy (TeX, "matematické zápisy") a co má provádět "zobrazit" také nad oknem zprávy? Mám Windows 7 a FF. Děkuji, nehoří.
↑ jelena: Už jsem to opravil, díky.
To „zobrazit” má zobrazit latexový editor, to mi funguje jak má. Akorát tam ten odkaz je i ve chvíli, kdy už je editor zobrazený, což asi není úplně OK.