Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Zdravim vsechny a rad bych zde rozvinul diskusi na tema torzniho pole. Co si o tom myslite? Zajima me kriticka analyza moznosti techto technologii. Podle nekterych zdroju muze toto nove paradigma posunout lidstvo do nove epochy uz v relativne velmi kratke dobe. Dekuji za nazory.
Zdravím, diskusi tady asi nerozvineš. Studuji teoretickou fyziku, o torzním poli jsem ještě ani neslyšel. Takže pochybuji, že zde (fórum je převážně matematické) najdeš někoho, kdo by se o toto téma zajímal.
Díval jsem se na internet, jestli bych našel nějaký důvěryhodný zdroj k tématu. Nehledal jsem teda pečlivě, ale úspěšný jsem moc nebyl. Neměl bys třeba odkaz na nějaký článek shrnující v čem tato teorie spočívá?
wiki napsal(a):
Although the basic postulates of these theories are full of contradictions and scientifically nonsensical statements[5], it does not stop torsion field theory from being hailed as the scientific explanation of homeopathy, telepathy, levitation, clairvoyance, ESP, and other paranormal phenomena.
http://en.wikipedia.org/wiki/Torsion_field
No nevím, přijde mi to jako sci-fi.
↑ Kondr:
Chtěl jsem tomu dát trochu šanci. Na první pohled to jsou nesmysly. Ale nerad bych zavrhl nějakou převratnou správnou teorii :-)
Pekne a srozumitelne je teorie torznich poli popsana v knize "Fyzika viry" od autoru Tatjana Tichoplavova, Vitalij Tichoplavov. Stejnym problemem se zabivaji stranky "poselstvi lasky.cz" ovsem z jineho uhlu pohledu.
Zdravim Misla
Stránky: 1