Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj, potřebovala bych poradit s tímto příkladem. Zadání zní: součet všech řešení goniometrické rovnice
v intervalu
.
Rozložila jsem si tg a pak vytkla cos, ale dál nevím.
Předem děkuji.
↑ zdenek1:
Krásne kompletné riešenie, pán moderátor.
↑ zdenek1:,
Nie je to celkom kompletne riesenie, lebo to je spatne napisane ale vsetki klucove myslienky si vyjadril. Ale preco davas detaily co kazdy ziak by mal vediet? To vychovava kolegov k lenivosti. Mohol si davat postupne otazky, aby pytajuci kolega spolupracoval.
Ak dobre rozumiem, tvoji ziaci dostanu cvicenie, a spolu z tym to co volas neriesenie. Znovu to odpisu a maju najlepsieuznamku. Nerozumiem o co ti ide.
Mozes prosim napisat do vlakna kompletne riesenie to co tym pojmom rozumies.
Iste si mlady a myslis si ze mas vzdy pravdu a asi ani neprijmes poznamky ani od starsich kolegov ako ty, ale riesenia ci davas sa mi zda ju modelom antipedagokiky a nic nedaju pytajucim kolegom.
Jedno ine pravidlo for je pravidlo slusneho chovania je respektovat aj inych. Tvoj prispevok #7, nie je celkom model takeho pristupu.
Srdecne V
↑ zdenek1:
Ani nemám slov - čisté chrapúnstvo.
Nielen voči mne.
Ďakujem.