Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Zdravím,
jakou formou vám to učitel předal? Měli jste možnost pozorovat proces vytváření zápisu - vydával u toho nějaké zvuky nebo prováděl nějaké pohyby? Jsi jediná žákyně učitele?
A tak bych mohla pokračovat dlouho - v reálu nemám moc prostoru tvořit věty tázací, tak se zde realizuji. K problému - proč je tato úloha v sekci "Ostatních zajímavých dotazů a dotazů z praxe"? Děkuji.
↑ jelena:
ahoj ne nejsem jedinná žákyně,na přednášce je nás hodně,je šílený protože nám nakonci zadá nějaký opravdu šílený příklad se kterým si nikdo neví rady,a netýká se látky kterou probíráme.asi nás tak zkouší.Opravdu nevím ,jako většina z přednášky co tím chtěl básník říct.Po nikom nechci znát řešení .problém je že ani netuším co na tomhle mám vypočítat.....A omlouvám se za špatné umístění ale nevím kam jinam jsem to měla dát
↑ 6Hex:
děkuji za upřesnění,
ne nejsem jedinná žákyně,na přednášce je nás hodně,je šílený protože nám nakonci zadá nějaký opravdu šílený příklad se kterým si nikdo neví rady,a netýká se látky kterou probíráme.asi nás tak zkouší.Opravdu nevím ,jako většina z přednášky co tím chtěl básník říct
"jediná" (jedno n). První krok - učitel má vypsány hodiny na konzultace - dojit a poprosit o upřesnění, o "úpravu" systému výkladu nebo zadávání zadání. Pokud nepomůže - obrátit se na garanta předmětu. Všechno samozřejmě slušnou a vstřícnou formou. Může to být samozřejmě i jen první dojem po přechodu ze systému SŠ na VŠ, který po pár přednáškách pomine.
Potom - zde na fóru odpovídajícím pomůže, když uvedeš obor, co studuješ, název přednášky. Pokud se v zápisu nevyznáš, tak nascanovat přímo originál Tvého sešitu, nebo vyfotit zápis učitele (tabule, nebo kde psal). Ne přepis, ve kterém není jasné, zda je něco třeba není dolní index.
A omlouvám se za špatné umístění ale nevím kam jinam jsem to měla dát
Přibližně tak - do profilu si můžeš přidat školu, podle typu školy a stupně - vkládat do některé ze školních sekcí - první 3 sekce fóra. Jinak tento problém odhaduji na "Číselné soustavy", ale co jsem zkoušela ve WA 1. úlohu převést pravou stranu ze soustavy báze 15 a výš do dvojkové - tak to nesedělo. Ale zkontrolovat můžeš zkusit (příklad vložení).
Když se zorientuješ, do které sekce patří, tak tlačítkem Nahlásit poprosíš Moderátory o přesun (+ doplň něco z toho, co jsem napsala). Děkuji a zdárné studium přeji.
Stránky: 1