Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Z názvu tématu odstraněno "surně" - nehoří. Jelena
Už pár hodín sa trápim s jedným príkladom a pomaly sa blížim ku koncu, zadanie ej priebeh funkcie
Došiel som ku asymptotam a vyšlo mi, že asymptota by mala byť arccos1.5 ale ten nepatrí do D(f) arccos takže sa chcem uistiť, že naozaj táto funkcia nemá žiadne asymptoty?
PS: Komu sa chce potrápiť, tak mi môžte skontrolovať D(f) = <-8,-6/5)
a ešte ďalšia vec, prvá derivácia sa nikdy nerovná nule ale na grafu z internetu, je nejaké lokálne maximum, len neviem ako sa dostať ku nemu. Do Odkaz zadajte 
Zdravím,
další laskavá moderátorská (o PS mám tam) - hodně zkontroluje MAW - viz úvodní téma sekce. Pokud potom budeš chtít něco zkontrolovat, tak sem, prosím, vkládej celý postup - ten se kontroluje pohodlněji, než výsledek (to můžeš kontrolovat v online nástrojích - viz upozornění na Nástěnce fóra).
Do Odkaz zadajte
to, prosím, zadej sám do WA a sem vložíš odkaz na výsledek, pokud ho chceš prodiskutovat.
PS: Komu sa chce potrápiť,
toto už více nepoužívej a označuj témata, co jsi založil, za vyřešená (nebo jinak ukončuj diskuse) viz pravidla. Děkuj.