Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit

↑ Anonymystik:
mám lepší zápis :-)
Ahoj, nastal problém: jakmile začnu cokoli psát do Latexového editoru, okamžitě mě to přesměruje na hlavní stránku. V čem může být problém? Dík
↑ Argcotgh x:
Zdravím, to se diskutovalo v tématu o Editoru, případně to tam také přidej. Někdy jsem to zachytila v určitých prohlížečích - teď jsem zkoušela ve FF a v IE, ale problém nebyl (tak to ještě možná ozkoušej + doporučení + smazat historii?). Pokud nepomůže, tak se přidej do tématu ohledně EDITORu.
Dokažte, že v euklidovském prostoru existuje pouze jedna přímka p, která je rovnoběžná s přímkou q a prochází bodem A.
Bol by som rád, keby mi niekto po dlhej dobe, čo som na fóre, odhalil tajomstvo, prečo ľudia do tejto témy posielajú v podstate prázdne príspevky, kde je iba ich skúšanie LaTeXu ? Veď vyskúšať sa to vždy dalo cez tlačidlo Náhled a teraz dokonca cez LaTeXový editor. Ďakujem :)
tak malo by to slúžiť ako demonštrácia čo všetko sa s Latexom na fóre dá vysádzať to, že niekto tu skúša štandardné veci tak to je vedľajší efekt aspoň ja to tak chápem podľa mňa ideálne a príkladné príspevky do tejto témy mal pred pár rokmi Marian
↑ BakyX:
tipuji, že někdo může používat pro stejné účely (potom odsud stahovali jako obrázky), nebo když něco řešíš přes jiné komunikační prostředky a potřebuješ matematiku napsat a zpřístupnit.
Kdyby používali Náhled, tak by to v některých tématech nevypadalo jako na východním trhu.
↑ jarrro: :-) s kolegou BakyX máte oba 2 řádky textu (alespoň na mém monitoru) - v čem se podstatně lišíte (představ si na mém místě mimozemšťana, který žádné pozemské písmo neviděl)?
Pozdravy.