Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit

↑ Ravda:
Každopádně A4 čtverečkovaný. Na matematiku nic jiného nemá cenu, čtverečky pomáhají při kreslení obrázků a psaní rovnic. Na počtu stran nezáleží, podle toho kolik toho popíšeš. Já mám na jeden matematický předmět 150 stránkový blok.
↑ Ravda:
Naprosto cokoli, přijde mi úplně fuk jestli máš na pozadí čtverečky a nebo nic. A5 formát je sice dost otravnej protože se ti nic nevejde jen na jeden řádek, ale taky se na to dá zvyknout. Čim víc stránek tim líp, nemusíš tak často shánět nový sešit.
↑ byk7:
máš pravdu. Ve skutečnosti stačí jen tužka a papír na výpočet :D já se třeba ze sešitu nikdy neučím, jen ho použivám pro zapisování.. ale zřejmě to někoho může dohnat až k dotazu na fóru. -.-

Používal jsem čtverečkovaný.
OT:
Nechtěl jsem zakládat nové vlákno:
Co doporučujete pít při hodině matematiky a z jaké láhve? Optimální mi připadá 0,5l plastová láhev, ovšem když nám učitel nedá přestávku a jede dál, tak mám žízeň (láhev je vypita). Naproti tomu 1l lahev zabírá dost místa na lavici. Podle Enricha Bronštejna bych měl láhev dát dolů k tašce, ovšem při cyklickém ohýbání se dolů mně loupá v zádech. Zřejmě není východisko.
↑ Jan Jícha:
:-)
Na matematike odporúčam kvapaliny nepiť.
Hrozí nadmerná spotreba pozornosti a energie, takže mozog môže vykazovať menšiu výkonnosť než je obvyklá prípadne až nutná k efektívnej práci.

:D
Sešit jsem používala většinou nelinovaný, na některé věci (např. funkce) čtverečkovaný. A4, 40 listů (tlustější se mi nechtěly tahat). Teď na vysoké používám jen papíry (nejlepší jsou ty z krabice pod tiskárnou/kopírkou, kam se ukládají chybně vytiské stránky - v takovém případě zmizík netřeba, ale odpadkový koš poblíž se hodí).
↑ Jan Jícha:
0,5l je málo. Chce to aspoň 0,75l. A vhodný nápoj - no hele, asi cola to nebude :)
Co este chyba?
A)iPad, a naco pisat ked sa moze fotit tabula
B) stolicka ( typu ergo)
C) stol vhodnej vysky
D) doplnte
↑ vanok:
D) kalkulačka na výpočty typu "7 × 3" nebo "13 − 37"
E) náhradní propiska, kdyby původní přestala psát
F) nebýt unavenej
ahojte, len dopĺňam potrebu materiálu
Co este chyba?
A)iPad, a naco pisat ked sa moze fotit tabula
B) stolicka ( typu ergo)
C) stol vhodnej vysky
D) doplnte
-------------------
D) kalkulačka na výpočty typu "7 × 3" nebo "13 − 37"
F) nebýt unavenej
---------------------
G) vlastná hlava
Mozog ako najlepší modelovací prostriedok a papier ako najlepší sejvovací prostiedok.

Freedy napsal(a):
Budeš se divit, ale tohle je velmi důležitá věc! Teď se mne dvakrát po sobě na cviku někdo psat zda nemám pero navíc :) A bez propisky se jaksi na papír sejvuje docela špatně ;)
H) Vhodná koncentrace O2 a dalších látek v místnosti