Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Téma zavřeno
Dobrý den/ráno :) prosím o pomoc. Nemohu vypočítat tyto příklady (viz. obrázek). Prosím o řešení i s postupem, byl bych moc rád za Vaší pomoc.
Děkuju

↑ quest-skola:
Za 1. bynomická věta neexistuje a za 2. co to má být za obrázek?
No udělal jsem obrázek, protože jsem to dával i na jiné forum a tam nešlo psát příklady.
Existuje ale s mněkým i :) příště už se nespletu, ale prosím prosím nemoh byste mi to někdo vypočítat i s napsaným postupem, mně by to hroozně moc pomohlo, je to velmi důležité, bez toho jsem v háji. Není to domácí úkol, ale něco mnohem důležitějšího.
Děkuju mnohokrát.

↑ quest-skola:
Obrázek nám moc nepomůže, je potřeba napsat zadání úlohy.
A co se má tedy vypočítat.

↑ quest-skola:
Já teda žádný obrázek k tématu nevidím.
Zdravím ... netrapte ho, kluka jednoho... ;)
http://www.poradte.cz/picture/2015/1516732.jpg
už to tam je, nevím proč se ten obrázek nechtěl najednou zobrazovat z te poradny, ale upload jsme ho sem
Netrapte mě a pomozte prosím, děkuju vám ! Buďte hodní lidé prosím, vy rádi počítáte, já ne a neumím moc počítat takové věci, jen základní matiku :(
Zdravím,
↑ quest-skola: v tom je zejména rozdíl tohoto fóra oproti tamtomu, že zde jde psát příklady (a bylo by škoda, aby toto fórum sklouzlo na úroveň tamtoho, i když k tomu se celkem často schyluje).
Téma jsem zamkla viz pravidla. Minimálně dle pravidel máš jednotlivé úlohy vkládat do samostatných témat, přepsat pomocí TeX - napravo od okna zprávy je Editor a pokud vůbec nic nejde, přiložit alespoň odkaz na teorii a vzory, co jsi se snažil nastudovat. Materiály jsou zde. Děkuji za pochopení.
Téma zavřeno
Stránky: 1